Litoměřice žijí zdravě

Ve dnech 23. a 24. října 2009 se na výstavišti Zahrada Čech Litoměřice koná pod hlavičkou společnosti AC Expo výstava s názvem Žijeme zábavně a zdravě, která je zaměřena, jak již napovídá název, zejména na zdravý životní styl. Cenné informace zde získají zejména dospělí, zábava a spousta zvířátek pak čeká také na děti. Přijďte se mezi 8.00 a 18.00 hodinou podívat na přírodu zblízka!

Pokud vám záleží na zdravém životním stylu, nebo zatím pouze přemýšlíte, jak na to, v Litoměřicích získáte spoustu nových podnětů a tipů. Zdravé potraviny, bio a slow food se po dobu dvou dní stanou  inspirací pro nadcházející podzim, svůj prostor dostane také alternativní medicína, protože je zřejmé, že příroda dokáže i léčit.

Výstava je pořádána ve spolupráci s Českým svazem chovatelů a proběhne současně s 12. ročníkem výstavy chovatelů drobného zvířectva. Jedná se o největší výstavu tohoto druhu v Čechách, návštěvníci zde mohou obdivovat pestrou paletu domácích miláčků - králíky, drobné hlodavce, okrasné ptactvo, akvarijní ryby, terarijní zvířata, ale také holuby, drůbež, kočky či kožešinová zvířata. Chlupatých, opeřených i šupinatých krasavců bude v Litoměřicích celkem přes 5000! Dozvíte se také něco nového o tom, jak dokážou zvířátka léčit a pomáhat lidem.

Nejen děti určitě zaujme přehlídka vítězných prací výtvarné soutěže Dětský svět zvířat, do které se zapojilo přes 400 umělců ve věku od 4 do 18 let. Nejmladší návštěvníci se pobaví také při exhibici KRÁLIČÍ HOP, což je skákání cvičených králíků přes překážky.

Cílem výstavy je upozornit na možnost aktivní a přitom zvládnutelné změny životního stylu a na stále rostoucí význam bio potravin.  A jestli jste spíše na maso, bude se vám líbit gastronomická soutěž v přípravě pokrmů z králičího masa. Možností, jak strávit příjemné odpoledne v Litoměřicích je opravdu spousta. Nedejte se proto odradit nepřízní počasí a vemte celou rodinu na zajímavý výlet!

 

 

Litoměřice žijí zdravěLitoměřice žijí zdravěLitoměřice žijí zdravě

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka