LITEX AEROBIC SHOW 2011

Roztančete s námi podzimní Litomyšl.

Každý, kdo rád cvičí s kvalitními lektory a preferuje dobře připravené akce s osobitou atmosférou, je srdečně zván 12.listopadu 2011 na Litex aerobic show do Litomyšle. Pod moderátorskou taktovkou známého herce Mirka Šimůnka roztančí halu 9 kvalitních lektorů z celé ČR.

Těšit se můžete na všestrannou výbornou plzeňskou lektorku Zuzku Švíkovou, dále na sportovně silového Petra Dostála, dynamicky tanečního Michala Šubra, rytmem sršící duo zumbistek Lucii Tvrdoňovou a Ivanu Sotolářovou, Simonu Vlachovou v náročném rytmu cardio body, stretchingově harmonizující Evu Vajnrajchovou a  Alenu Malachovou a nespoutaně taneční Zitu Svobodovou.
V pestré nabídce cvičení si každý bez problémů vybere. Dance aerobic, Zumba, Cardio Body, Aerobic Dynamic Kickbox, ABBA Dance, nebudou chybět ani lekce body and mind.


Okamžiky relaxu mezi cvičením lze pak lehce vyplnit u partnerských stánků s širokou nabídkou ochutnávek, zboží a služeb.

Pro každého účastníka je připraven holící strojek Wilkinson Quattro for Women Bikini a řasenka Yves Rocher. Bohatá tombola je nedílnou součástí programu a současně poděkováním za vaši účast.

Místo: Litomyšl, Městská sportovní hala T.G.Masaryka
Zahájení v 9:30


Vstupné: 380,- Kč (v předprodeji do 11. listopadu, po tomto datu na místě 480,- Kč)


Rezervace a informace:

Jaroslava Krátká bezplatná linka 800 150 550, e-mail: kratka@litex.cz

Zita Svobodová tel. 777 175 113, e-mail: zita.svobodova@seznam.cz

 

Přijďte, těšíme se na vás.

 

Foto: firma Litex

LITEX AEROBIC SHOW  2011LITEX AEROBIC SHOW  2011LITEX AEROBIC SHOW  2011LITEX AEROBIC SHOW  2011

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka