Lipenská lyžařská pouť

Skiareál Lipno připravil na tento víkend pro své návštěvníky pořádnou porci zábavy pro všechny malé i velké fandy zimních radovánek.

Lyžaře a snowboardisty ve Skiareálu Lipno čeká o víkendu opravdu nabitý program. Už potřetí se zde uskuteční Lipenská lyžařská pouť u příležitosti slavnostního zahájení jihočeské lyžařské sezóny 2010/2011. Provozovatelům lipenského skiareálu se podařilo zasněžit všechny sjezdovky a tak se bude lyžovat na 7 tratích, které pokrývá až 70 cm sněhu s vrstvou prašanu. V provozu budou všechny lanovky a kouzelné koberce ve Foxparku. Sněhová kalamita se Lipensku vyhnula a tak jsou příjezdové trasy do skiareál se zimním obutím sjízdné.

Zábavný program odstartuje dopoledním koncertem populární skupiny Nightwork, poté hejtman jihočeského kraje Mgr. Jiří Zimola slavnostně zahájí jihočeskou lyžařskou sezónu. Nebude chybět ani tradiční požehnání dobré lyžařské sezóny panem farářem.

Zlatým hřebem dne, který moderuje Adéla Gondíková, bude otevřený závod ve sjezdu na osvětlené sjezdovce s názvem Lipenský Letmák, do kterého se může přihlásit úplně každý.  Pro děti budou připraveny hry s maskoty a soutěže o atraktivní ceny jako je jízda v rolbě nebo skipasy. Ve stáncích u lanovky bude možné otestovat nové modely carvingových lyží nebo si pochutnat na pečeném selátku. Akci stylově zakončí slavnostní ohňostroj a večerní après ski s hudební produkcí.

 

Program Lipenské lyžařské pouti 18. 12. 2010

8.30 – 16.00

  • celodenní zábavný program ve Foxparku kapitána Lipánka a Škoda 4 x 4 Parku
  • dovádění s maskoty – lišákem Foxíkem a kapitánem Lipánkem
  • soutěže pro malé i velké o atraktivní ceny a jedinečnou večerní jízdu v rolbě

11.00 – 12.00

  • živý koncert skupiny Nightwork

12.30

  • zdravice hejtmana Jihočeského kraje Mgr. Jiřího Zimoly a starosty obce Lipno nad Vltavou Ing. Zdeňka Zídka u příležitosti slavnostního zahájení jihočeské lyžařské sezóny a otevírání ČEZ Oranžových stop Lipno za účasti Ing. Milana Nebesáře ze společnosti ČEZ
  • páter Ivan Marek Záleha, O.Praem. požehná u lanovky vydařenou zimní sezónu na Lipensku

16.00 – 17.45

  • Lipenský Letmák – otevřený závod pro každého ve sjezdu na osvětlené sjezdovce
  • vyhlášení závodů s předáním cen a večerní après ski s ohňostrojem

18.00 – 21.00

  • večerní lyžování a diskotéka ve skibaru

 

Foto v příloze: Tradice ve Skiareálu Lipno -  páter Ivan Marek Záleha, O.Praem žehná u lanovky vydařenou lyžařskou sezónu.

Lipenská lyžařská pouť

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka