Limitovaná edice GREP & VERBENA

přináší jedinečnou kolekci pečující kosmetiky a originálních doplňků pro zpříjemnění nadcházejících jarních a letních měsíců. Kosmetika využívá příznivých účinků verbenového esenciálního oleje a dalších cenných přírodních ingrediencí a je doprovázena báječně svěží vůní verbeny a grepu.

Verbenu pro její zklidňující, protizánětlivé a antibakteriální účinky využívali již staří Řekové a Římané. Často se pro svou unikátní citrusovou vůni využívá v aromaterapii – působí antidepresivně, napomáhá koncentraci, odstraňuje nervozitu při stavech psychického vypětí a osvěžuje při duševní únavě.

Kolekce GREP & VERBENA nabízí sprchový gel a šampon 2 v 1 - ideální na cesty, hydratační tělové mléko, regenerační krém na ruce, zvláčňující glycerinové mýdlo, osvěžující sirup pro přípravu domácích limonád, lahodný ovocný čaj a originální prázdninový deník…

 

Osvěžující sprchový gel & šampon 2 v 1 GREP & VERBENA s olivovým olejem a panthenolem
Osvěžující sprchový gel & šampon s přírodními výtažky poskytne vaší pokožce a vlasům dokonalou péči. Výtažek z verbeny spolu s olivovým olejem, panthenolem a obilnými klíčky mají zklidňující, regenerační a zvláčňující účinky, vlasům dodají pružnost, hydrataci, lesk a ochranu. Podmanivá citrusová vůně verbeny a grepu zanechá vlasy i pokožku příjemně provoněné a dodá Vaší mysli svěžest a energii. Jedinečné složení 2 v 1 je ideální na cesty…

Zvláčňující glycerinové mýdlo GREP & VERBENA s vitamínem E
Základem tohoto mýdla jsou rostlinné oleje a zvláčňující glycerin, který zadržuje v pokožce potřebnou vlhkost. Toto jemné mýdlo je dále obohaceno o zklidňující výtažek z verbeny a vitamín E, který napomáhá udržet pokožku pevnou a hladkou. Bohatá pěna zanechá pokožku dokonale čistou, hebkou a krásně provoněnou podmanivou svěží vůní verbeny a grepu.

Hydratační tělové mléko GREP & VERBENA s mandlovým olejem a panthenolem
Hydratační tělové mléko rostlinného původu obsahuje vyváženou kombinaci hroznového a mandlového oleje, zvláčňujícího glycerinu, zklidňujícího výtažku z verbeny a panthenolu pro jemnou a šetrnou péči o pokožku. Mandlový olej patří k nejcennějším olejům, je vysoce hojivý a výživný. Hroznový olej má regenerační, hydratační a zpevňující účinky. Výtažek z verbeny a panthenol pokožku hojí a zklidňují. Po pravidelném používání tělového mléka tak bude pokožka hebká, pružná a vláčná. Podmanivá vůně verbeny a grepu ji navíc zanechá krásně provoněnou.

Regenerační krém na ruce GREP & VERBENA s bambuckým máslem a makadamiovým olejem
Pokožka na rukou si zasluhuje mimořádnou péči - naše ruce každodenně namáháme častým kontaktem s vodou a nepříznivými vlivy vnějšího okolí. Krém na ruce proto obsahuje unikátní bambucké máslo, které má mimořádné zvláčňující a ochranné schopnosti, regenerační a hydratační olej z makadamových oříšků, zklidňující výtažek z verbeny, výživný hroznový olej, hojivý a zklidňující pantenol a glycerin. Díky těmto cenným přírodním ingrediencím tak hluboce regeneruje a hydratuje pokožku, dodává jí intenzivní péči, pružnost a ochranu. Díky lehké konzistenci se krém rychle vstřebá a nezanechává na pokožce pocit mastnoty. Podmanivá vůně grepu a verbeny zanechá pokožku nádherně provoněnou.

Svěží ovocný čaj GREP & VERBENA
Tento lahodný čaj s osvěžujícím citrusovým aroma obsahuje verbenu, jablka, rozinky, šípky, ibišek, citrónovou trávu, pomerančovou kůru a přírodní grepové aroma. Báječně chutná i vychlazený– podávaný s ledem, případně dochucený dle Vaší chuti. Skvělým pomocníkem pro dochucení je sirup GREP & VERBENA s vysokým podílem přírodní ovocné šťávy a bylinnými výtažky. Verbena napomáhá dobrému trávení, pročišťuje organismus a ulevuje při bolestech hlavy. Šípek a ibišek jsou velmi cenným zdrojem vitamínu C.

Osvěžující sirup GREP & VERBENA s bylinnými výtažky a vitamínem C
Hustý, poctivý sirup s přírodními výtažky z verbeny, vitamínem C a vysokým podílem citrónové šťávy je vhodný k přípravě domácích osvěžujících limonád a k ochucení teplých i studených nápojů a koktejlů. Neobsahuje umělá barviva, sladidla ani kyseliny, podíl ovocné složky je minimálně 47%. Verbena napomáhá dobrému trávení, pročišťuje organismus a ulevuje při bolestech hlavy.

Vitamín C patří k nejčastěji užívaným vitamínům, je velmi účinný antioxidant, preventivně působí proti chřipkám a nachlazením. Osvěžující domácí limonáda z tohoto sirupu a jemně perlivé vody s ledem bude zajisté skvělým společníkem pro teplé letní měsíce.

Prázdninový deník
Krásný prázdninový deník pro zapisování vzpomínek a zážitků nejen z vašich cest je originálním zpestřením limitované letní edice. Deník má pevné kašírované desky pro dlouhou životnost, praktickou kroužkovou vazbu pro snadné otáčení listů, linkované zdobené vnitřní listy z bezdřevého papíru a vnitřní kapsu pro ukládání drobností z cest – vstupenek, pohledů, fotografií atd. Vyzkoušejte si jej letos přibalit do zavazadla a zapisovat do něj prázdninové či dovolenkové zážitky – po čase se jimi budete s nostalgií probírat…

Limitovaná edice GREP & VERBENA Limitovaná edice GREP & VERBENA Limitovaná edice GREP & VERBENA Limitovaná edice GREP & VERBENA

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka