Letní víkendové grilování na Valašsku

Ubytování u Pařízků ve valašských chaloupkách má pro vás na léto připraveno báječné víkendy s grilováním. A ne jen tak ledajakým - grilovat se bude v pravých finských kotách od společnosti Finskekoty.cz, kterými Ubytování u Pařízků disponuje. Akce probíhá ve spolupráci s Kulinářským centrem CHEF Zlín.

A co že se vlastně na akci bude dít? Kromě nádherné okolní přírody a míst vyzývajcích k odpočinku bude probíhat ve spolupráci s Kulinářským centrem CHEF Zlín kurz grilování v originálních finských kotách. Vyberte si jeden ze 3 termínů v období červenec/srpen (4 – 6. 7., 18 – 20.7. a 29 – 31.8.), vezměte s sebou partnera, partnerku či kamarády a přijeďte si užít krásné prostředí valašských chaloupek. V ceně celého víkendu je navíc i neomezený vstup do Wellness hotelu Horal vzdáleného asi 5 minut chůze, sauna přímo u chaty, cyklostezky  gurmánské zážitky v nejlbližším okolí.

Pod vedením zkušeného šéfkuchaře si společně připravíte:

  • grilovanou panenku, salát z rukoly, jahod a chřestu
  • kuřecí prsa plněná sušenými rajčaty, obalená v tyrolském špeku, pečený brambor s bylinkovým máslem, grilovanou zeleninu,
  • dipy: česnekový a bylinkový
  • dezert: grilovaný ananas
Zdroj fotografií: Archiv FinskeKoty.cz a Ubytování u Pařízků, děkujeme.
Letní víkendové grilování na ValašskuLetní víkendové grilování na ValašskuLetní víkendové grilování na Valašsku

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka