Letní radost za 990,- Kč

Sabai Černá růže nabízí jakoukoliv thajskou masáž za pouhých 990,- kč. Můžete si v této skvělé ceně zakoupit i dárkový certifikát. Mimořádná akce trvá do 10.9.2009 a pouze v od jara fungujícím novém centru thajských masáží SABAI ČERNÁ RŮŽE. V SABAI Slovanský dům a v Brně si pro vás také připravili letní akční bonusy. Zkrátka zajít si v létě na thajskou masáž se prostě vyplatí!

Tradiční umění thajské masáže se téměř v nezměněné podobě praktikuje déle než tisíc let. Je součástí rodiny orientálních procedur založených na léčebné teorii vnitrních toku energie a energetické rovnováhy, podobně jako čínská masáž Tui Na, manipulační indická ayurvedická masáž a japonská masáž Shiatsu.

Patrný je indický vliv jogínského protahování a dýchání, ale vedle něho lze postřehnout také šetrný způsob zacházení s energetickými kanálky, nazývaný Sen. Řečí naší doby, tradiční thajská masáž zbavuje pocitu únavy, odstraňuje svalové křeče a nervové napětí, stimuluje krevní a lymfatický oběh, činí svaly, klouby a šlachy volně ohybné.

Masáže provádějí speciálně vyškolené terapeutky z Thajska s dlouholetými zkušenostmi ze zahraničních lázeňských resortu a rehabilitačních zařízení.

SABAI najdete v prvním patře známé pražské nákupní pasáže Černá růže.

Nejlépe se tam dostanete vstupem z Panské ulice 4.

Jelikož jsme akci využili, můžeme toto centrum doporučit!

 

 

 

Letní radost za 990,- KčLetní radost za 990,- KčLetní radost za 990,- Kč

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka