Kitchen & the City

Ano, jíst se musí. Ale to neznamená, že z této nutnosti musíme dělat rutinu: holt něco na tu pánvičku „mrskneme“, potom to bezmyšlenkovitě sníme a jedeme dál. Možná by se tak dal vyjádřit i přístup k životu. Proč to tedy nezměnit a nezačít právě přípravou jídla?

Nalaďte svou chuť na jemné nuance pokrmů, zjistěte, že polévka dávno není „pouhou“ předehrou, že dezerty k životu nepotřebujeme, ale rozhodně je všichni chceme. A když hlavní jídlo, tak z čerstvých surovin. Ochutnávejte, zkoušejte a překvapujte své chuťové pohárky s kuchařkou Petry Davidové, autorky blogu Kitchen & the City. Najdete v ní 84 receptů, jejichž vůně se line ze srdce České republiky Evropou až do Asie. A víte, co je na knihách foodblogerek nejlepší? S jejich autorkami můžete probrat cokoli, co vás zajímá, online.

O autorce

Petra Davidová založila svůj blog Kitchen and the City na jaře roku 2015 a z původně asijského směřování se z něj stal svěží blog plný receptů pro všechny příležitosti. Žije v Praze, je vdaná a má dvě dospělé dcery, jednu stafbullí holčičku a kromě vaření a pečení vášnivě ráda zahradničí a houbaří.

Fotografie poskytla redakce společenskovědních oborů Grada Publishing, a.s. – děkujeme.

Kitchen & the City

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka