Kdo bude sedmou Miss Orient?

Sedmý ročník soutěže Miss Orient byl právě vyhlášen, soutěžící se mohou přihlásit do konce února. Letošní ročník provázejí některé změny.

Když byl před šesti lety vyhlášen první ročník MISS ORIENT, kladl si za cíl, aby oproti hlavnímu proudu všech možných soutěží krásy nešlo hlavně o míry a váhy. Vizí této soutěže je žena, ze které vyzařuje charisma, která dokáže vyjádřit svou ženskost a vnitřní radost orientálním tancem. A tuto vizi se v uplynulých šesti ročnících vždy podařilo naplnit.

Novinky v letošním ročníku
První novinkou je změna už v samotném základním výběru soutěžících. Všechny uchazečky o účast v soutěži MISS ORIENT pošlou svá taneční vystoupení formou videonahrávky. Ze všech soutěžních nahrávek vybere odborná porota 30 příspěvků tanečnic, které dostanou příležitost v dubnu a květnu zúčastnit se speciálních seminářů. K těmto 30 se připojí ještě dvě tanečnice, které získají nejvyšší počet hlasů od návštěvníků stránek www.missorient.cz. Všech 32 vybraných semifinalistek se představí divákům 11.6.2011 v Praze na semifinále, na kterém odborná porota vybere 12 finalistek. Ty čeká další, tentokrát letní příprava pod vedením špičkových tanečních lektorů, choreografa, setkání se zahraničními tanečními lektory a skvělá příležitost zatančit si na finálovém večeru spolu s hostem – belgickým tanečníkem Serkanem Tutarem.

Druhou novinkou je nová finálová disciplína: Folklorní orientální tanec.


Za fotografii loňských finalistek soutěže děkujeme Centru Tance.

Kdo bude sedmou Miss Orient?

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka