K2 Hiking

K2 HIKING je Indoor Walking aktivita. HIKING ve volném překladu z angličtiny znamená ,,Vysokohorská turistika“ a Indoor Walking ,,Chůzi uvnitř“.

K2 HIKING Indoor Walking Program je aktivita, kterou vykonává skupina lidí v prostředí wellness centra, fitness centra nebo jiného sportovně založeného centra. Využívá skupinového efektu, který je ze všech aspektů na naši psychiku nejúčinnější. Skupinu lidí vede vyškolený instruktor K2 HIKING Indoor Walking Programu a to za doprovodu motivující hudby. K2 HIKING obohatil a stále obohacuje kombinaci instruktora a hudby o speciální prvky chůze, čímž vzniká velmi atraktivní a zábavná forma lekce.

K2 Hiking vychází ze základní lidské aktivity - chůze, která je pro člověka nejpřirozenějším pohybem. Tento Indoor walking program doporučují doktoři i obezitologové k udržení nebo zvýšení fyzické aktivity, odstranění nadváhy či obezity, vylepšení celkového zdravotního stavu i nálady a k celkovému prodloužení života. V relativně krátké době (40 - 60 minut) vydáte 2000 - 3500 KJ.

Mezi K2 Hiking centra, kde si tuto indoor aktivitu můžete vyzkoušet, patří RS Studio v Brně, Sportovní hala v Litomyšli, HIT Fitness Flora v Praze a Fitness AZ ve Varnsdorfu.

K2 HikingK2 Hiking

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka