Juklík pořádá zábavný pátek s plaváním, korálkováním a zpíváním zdarma!

Zábavné plavání, netradiční korálkování a veselé zpívání - to vše vás čeká v pátek 7. listopadu v Baby Clubu Juklík na Praze 10. A pozor: vstup i pestrý program je zdarma!

Zábavné páteční dopoledne připravili v Juklíku pro děti do čtyř let v doprovodu rodičů. Od 9 do 12 hodin jim bude k dispozici příjemně teplý bazén plný balonků, hraček, destiček, kachniček i rybiček a vy si můžete užít volné plavání a hrátky ve vodě na neorganizované lekci.

Koupáním to však zdaleka nekončí! Do Juklíku přijde zkušená lektorka ze Studia Kroužek a děti (i hraví rodiče) si s ní budou moct vyzkoušet spoustu nových hudebních rytmů, při kterých si vyrobí i netradiční vánoční dárek. Vyvrcholením pátečního dopoledne pak jistě bude výroba zažehlovacího obrázku z populárních HAMA korálků.

Pořadatelé předpokládají o akci opět velký zájem, proto si v případě zájmu své místo co nejdříve rezervujte na telefonním čísle 271 726 567.

Fotografie zaslala Zuzana Rybářová, AMAZE.cz, děkujeme.

Juklík pořádá zábavný pátek s plaváním, korálkováním a zpíváním zdarma!Juklík pořádá zábavný pátek s plaváním, korálkováním a zpíváním zdarma!Juklík pořádá zábavný pátek s plaváním, korálkováním a zpíváním zdarma!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka