Jarní prázdniny v Aquapalace Praha

Konečně jsou tady. Prázdniny! Tedy alespoň ty jarní. Týden volna pro všechny školáky se nezadržitelně blíží. Vždyť jsou také v termínu od 3. února do 16. března 2014, podle jednotlivých regionů. A pro rodiče tím nastává otázka – Kam s dětmi?

Máme pro vás skvělý návrh, u kterého nebudete muset řešit počasí a kde vás nezaskočí déšť, sníh a ani tma v brzkém odpoledni. Přijeďte i s dětmi do Aquapalace Praha a užijte si tu celý den v teple a u vody. Tady se na počasí ohlížet nemusíte, v Aquapalace je teplo po celý rok!


Ačkoli oficiální prázdninový týden na Prahu-východ, kam Aquapalace Praha spadá, vychází až na 3. - 9. března, prázdninový program včetně animací, soutěží a her, tu poběží po celou dobu prázdnin, tedy už od 1. února do 16. března.

Pokud nevíte, co dřív, a chcete si s rodinou užít několik příjemných dnů spojených s relaxem, sportem a výlety, zůstaňte v Aqauapalace déle a využijte speciálních rodinných nabídek hotelu Aquapalace Prague, který je držitelem prestižního ocenění Holiday Check jako nejlepší rodinný hotel v ČR.


A co je na tom všem nejlepší? Ubytováním v hotelu ušetříte! Zůstanete-li v hotelu Aquapalace Prague na jednu noc, získáte tím vstup na dva dny do Aquapalace Praha.
Vaše děti si chtějí užít zábavu, a to nejlépe s vámi!

 

Fotografii zaslala Veronika Machková, PR Aquapalace, děkujeme.

Jarní prázdniny v Aquapalace Praha

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka