Jak probíhala Soutěž líčení 2010 - THINK COLOUR!

V sobotu 5. 6. 2010 proběhla v Praze v Kaiserštejnském paláci Soutěž Líčení THINK COLOR, kterou každoročně pořádá Unie kosmetiček. Soutěží provázela prezidentka Olga Knoblochová a Anna Menzelová.

Soutěž líčení byla jediným vstupem pro  finále soutěže líčení - "Českou mistrovskou soutěž" na veletrhu World of Beauty & Spa v Praze 3. září 2010, z něhož vítěz postupuje na Mezinárodní mistrovství v Německu, Polsku a dalších zemích. Do České mistrovské soutěže na podzim 2010 postupuje prvních 6 soutěžících, 7. jako náhradník.

Mezi vítěze letošního ročníku soutěže patří:

1. místo: Štorkánová Markéta
2. místo: Krajníková Vladislala
3. místo: Průžková Lucie
4. místo: Uřičářová Marie
5. místo: Pala Marek
6. místo: Pauchová Hana
7. místo: Nováčková Pavla

Tématem Mistrovství bylo letos THINK COLOUR!. Práce 6 finalistů automaticky postupují na mistrovství ČR s tématem Business Make up. Soutěže se dohromady zúčastnilo 21 soutěžících z celé ČR, z toho1 muž.

Porotu letos tvořili: Menzelová Anna (1. víceprezident Unie kosmetiček), Bauer Pavel (mezinárodním vicemistrem v make-upu), Kučerová Ivana (2. víceprezinedt Unie kosmetiček), Podroužková Štěpánka, Valsami Linda.

Letošní ročník Think Colour! byl ve stylu barev, v moderním pojetí a fantazii meze nekladoucím tématu. Převažoval výběr barev žlutá, zelená, fialová, oranžová. Základní barevné kombinace se mísily s módními trendy. Převažoval svěží módní look.

 

Autorem fotografií je pan David Alessi.

Jak probíhala Soutěž líčení 2010 - THINK COLOUR! Jak probíhala Soutěž líčení 2010 - THINK COLOUR! Jak probíhala Soutěž líčení 2010 - THINK COLOUR!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka