Jak bylo na Wellness Balnea

Ve dnech 29. 9. – 1. 10. 2011 jsme se zúčastnili tradičního 7. ročníku mezinárodního veletrhu wellness, lázeňství, rehabilitace a estetiky Wellness Balnea, který proběhl na Výstavišti Praha v Holešovicích. Expozici jsme měli společně s portálem RomantickePobyty.cz a návštěvníci se zde mohli inspirovat prezentacemi našich významných partnerů.

Na podzimní veletržní akci opět nesměli chybět všichni významní dodavatelé zboží a služeb pro trh wellness a rehabilitace a estetiky. Návštěvníci mohli zhlédnout vybavení pro vodní procedury, jako např. bazény, whirlpooly, dřevěné vany, dále pro horké procedury, fitness a wellness centra, či vybavení pro masážní a kosmetická studia.

Po celou dobu veletrhu probíhaly přednášky na téma zdravé výživy a hubnutí, ukázky mnoha typů relaxačních i rekondičních masáží, aromaterapie, či semináře pro zájemce o zdravotním cvičení Tai-chi. Významným partnerem doprovodného programu byla i Asociace pracovníků v regeneraci, která připravila odborné semináře na nejrůznější témata v oblasti „nové“ legislativy a wellness, či územního plánování wellness center, koupališť a Aquaparků.

Na naší expozici jsme prezentovali naše významné partnery:

KONFIDENCE - Neopreny pro miminka - Vesty na plavání - Oblečení s ochranným faktorem - Neopreny pro děti, www.konfidence.cz

PARK HOLIDAY, www.parkholiday.cz

RELAX CENTRUM KOLŠTEJN, www.relaxkolstejn.cz

RESORT DAROVANSKÝ DVŮR, www.darovanskydvur.cz

HOTEL KOMORNÍ HŮRKA, www.komornihurka.eu

WELLNESS HOTEL FRYMBURK, www.hotelfrymburk.cz

SPA RESORT TREE OF LIFE, www.treeoflife.cz

 

Děkujeme všem, kteří nás na veletrhu navštívili, a příští rok se těšíme opět na viděnou!

Jak bylo na Wellness BalneaJak bylo na Wellness BalneaJak bylo na Wellness BalneaJak bylo na Wellness BalneaJak bylo na Wellness Balnea

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka