Infinit a Maximus Resort ve spojení

Buduje se jedno z největších a nejlépe vybavených wellness a spa center

Spolupráce mezi novým brněnským hotelem Maximus Resort a společností Infinit, která provozuje síť relaxačních center, byla oficiálně zpečetěna na konci července. Zástupci obou stran podepsali smlouvu, která by měla do půl roku vyústit otevřením jednoho z největších a nejlépe vybavených wellness a spa center u nás.

Uzavření smlouvy předcházelo výběrové řízení na provozovatele hotelového wellness a spa areálu. Infinit poskytl nejucelenější nabídku služeb v takovém rozsahu, jaký si zástupci nového hotelu Maximus Resort představovali. „Našim klientům chceme nabízet jen to nejlepší, proto jsme měli na provozovatele wellness a spa velmi vysoké požadavky,“ sdělil předseda představenstva hotelu Maximus Resort Radoslav Kobza. Smlouvu o spolupráci podepsal včera spolu s jednatelem společnosti Infinit Vlastislavem Novotným.

Infinit má v areálu nově otevřeného hotelu provozovat vnitřní i venkovní wellness, spa a fitness na celkové ploše více než čtyři tisíce metrů čtverečních. Návštěvníci wellness a spa centra s názvem Infinit Maximus se mohou těšit na vnitřní i venkovní bazény, několik whirlpoolů a velký saunový svět, který se bude z větší části nacházet ve venkovním areálu v krásné přírodě poblíž Brněnské přehrady. Samozřejmostí budou venkovní ochlazovací bazénky, sluneční louky a odpočívárny uvnitř i pod širým nebem. Raritou bude umělé jezírko a vodopád, který zpříjemní celou relaxaci. Wellness a spa centrum bude otevřeno v několika etapách, první z nich bude zkolaudována na konci prázdnin. Celé zařízení by mělo být dokončeno nejpozději na jaře 2013.

Infinit a Maximus Resort ve spojeníInfinit a Maximus Resort ve spojeníInfinit a Maximus Resort ve spojeníInfinit a Maximus Resort ve spojení

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka