III. WELLNESS ODPOLEDNE ČESKÉ ASOCIACE WELLNESS

Česká asociace wellness si dovoluje pozvat všechny příznivce wellness na III. wellness odpoledne, které se koná ve čtvrtek 18.2.2010 v prostorách společnosti CENTRUM BABYLON, a. s. v Liberci, které provozuje největší aquacentrum v České republice. Sraz účastníků tohoto zajímavého setkání je ve čtvrtek 18. února ve 14.00 hod. v recepci hotelu Babylon.

Záměrem ČAW je představení významných a příkladných projektů našich členů, pravidelné setkávání členů České asociace wellness i dalších zájemců o wellness problematiku a předávání osobních zkušeností.

Při našem  třetím setkání, jež nám umožnil majitel společnosti pan ing. Vajner, uvidíte nové technologie a setkáte se s odborníky, jež se starají o provoz moderního centra.

Současně se seznámíte s dalšími členy ČAW, zajímavými hosty a uděláte i něco pro své zdraví, pokud přijmete pozvání a navštívíte wellness centrum s vitálním světem. Při tomto prvním setkání v roce 2010 vás seznámíme i s plánovanými aktivitami ČAW v tomto roce.

 

III. WELLNESS ODPOLEDNE ČESKÉ ASOCIACE WELLNESSIII. WELLNESS ODPOLEDNE ČESKÉ ASOCIACE WELLNESSIII. WELLNESS ODPOLEDNE ČESKÉ ASOCIACE WELLNESS

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka