I v létě cvičíme v pražských parcích

Léto sice svádí k odpočinku a lenošení, ale pokud máte pohyb v krvi, jistě uvítáte informaci, kde si během léta v Praze protáhnout tělo. Navíc úplně zdarma a ještě přitom budete moci na chvilku spustit z očí vaše ratolesti.


Nemusíte zoufat, ani pokud mají u vás ve fitku letní pauzu. Program Davida Hufa a jeho 4fitness týmu je určen všem, kteří milují pohyb na čerstvém vzduchu,  pro maminky i zdatnější seniory. Jednotlivé lekce kombinující dechové, mobilizační a zpevňovací cviky a jsou zaměřené na podporu správného držení těla, zlepšení motoriky, prevence proti bolestem v zádech a zvýšení kondice.
A kde si můžete zacvičit?
V pondělí se cvičí od 10 ve Stromovce (sraz zájemců je u viaduktu směr Troja) a v úterý od 10 na Vítkově. (sraz zájemců je u dětského hřiště v ulici Pražačka).
Ve středu se cvičí na Letné- sraz je na konci Gogolovy ulice.
Ve středu od 10 hodin je ve Stromovce připraven fitnes program se cvičením vhodným pro seniory.
Sraz zájemců je opět u viaduktu směr Troja, s sebou cvičební podložku a dobrou náladu.

Vyzkušejte také nordic walking
Také program nordic walking v pražských parcích pokračuje i během léta. Připomeňme, že nordic walking není "jentak nějaká" chůze s hůlkami, ale moderní aerobní aktivita, při níž dochází k adekvátní zátěži srdečně-cévního systému a zapojení celého těla.  Je výbornou prevencí proti civilizačním chorobám a vhodná aktivita pro ty, kdo se chtějí správně a zdravě pohybovat na zdravém vzduchu.
Před  každou lekcí je možné zaúůjčení hůlek zdarma. Nordic walking si můžete vyzkoušt v oboře Hvězda, v úterý v Kunratickém lese a ve čtvrtek ve Stromovce. Lekce jsou vždy od 10 hodin. 
Všechny termíny je možné ověřit na stránkách Davida Hufa, www.davidhuf.cz.

A pokud si myslíte, že cvičení nezvládnete? Seberte odvahu, udělejte si pěknou procházku a přiďte cvičení napřed okouknout.
Ani v létě tak nemusíte zahálet nebo se vymlouvat na nedostatek příležitostí. Cvičení v pražských parcích bude probíhat do konce září.

I v létě cvičíme v pražských parcíchI v létě cvičíme v pražských parcích

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka