I AM BOLT

Příběh, který inspiruje generace v kinech

I AM BOLT zachycuje nejrychlejšího muže světa při tréninku, cestách, závodech a relaxaci. Film přináší divákům jedinečný pohled do života olympijské a sportovní legendy, nejlepšího přítele, týmového kolegy a syna. Do kin po celém světě přišel koncem listopadu.

Diváci vůbec poprvé uvidí, jaké je být Usainem Boltem, a nahlédnou do všech aspektů jeho života na trati i mimo ní - od vyčerpávajícího tréninkového plánu, hlavních překážek a výzev, s nimiž se potýkal, aby dosáhl svých snů na světové scéně, až po svůj čas s přáteli a rodinou.

Díky archivním záběrům z Usainova mládí, důvěrným rozhovorům s jeho nejbližšími - rodiči, nejlepšími přáteli, agenty, trenéry a sportovními kolegy - a fascinujícím záběrům, které natočil sám v průběhu své kariéry a života, nabízí film I AM BOLT intimní portrét globálně zbožňované ikony.

V komentáři k nadcházející premiéře Usain řekl: „Mým cílem při tvorbě tohoto filmu je ukázat lidem, jaký můj život doopravdy je... Čím jsem prošel, abych se dostal tam, kde jsem dnes, mé vzestupy a pády a pohled na to, co si myslím a cítím. Znám hodně lidí, kteří mají pocit, že už mě znají, ale těším se, až všichni uvidí mé skutečné já ve filmu I AM BOLT.“

I AM BOLT byl natáčen během mistrovství světa v Pekingu, olympijských her v Riu a Londýně, v Německu a na Jamajce. Film pochází z produkce Fulwell 73, tvůrců uznávaných dokumentů Class of ‘92 a In the Hands of the Gods,  ve spolupráci s Doyen Global. Film I AM BOLT spolurežírovali Gabe Turner a Ben Turner, produkoval Leo Pearlman, výkonnými producenty jsou Simon Oliveira, Matthew Kay, Ricky Simms a Nugent Walker. Snímek je distribuován mezinárodně společností Universal Pictures Home Entertainment Content Group.

Fotografie zaslala B. Dlabáčková, Best Communications, s. r. o. – děkujeme.

I AM BOLT I AM BOLT I AM BOLT I AM BOLT I AM BOLT

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka