Hurá na prázdniny s Aquapalace Praha, děti mají vstup za korunu

Přijďte se naladit na prázdninovou notu. V sobotu 26. června je v největším aquaparku v Česku nejen pro děti školou povinné připravena akce "Hurá na prázdniny". Všechny děti s výškou do 150 cm budou mít vstup za jednu korunu.

Těšit se můžete na hravé odpoledne plné soutěží. Pro děti i rodiče je od 14 do 18 hodin připravena například jízda na surfu, tančení pod molitanovou tyčí, plavání na nafukovacích kosatkách i koňské zápasy. Vžít se vaše ratolesti mohou i do role potápěče a za vylovené předměty vyhrát sladké překvapení. Připraven bude i koutek s facepaintingem – malováním na obličej a každou hodinu se všichni mohou vyřádit v umělých mořských vlnách v Paláci pokladů.

V Aquaparku si děti i rodiče užijí za každého počasí. V Paláci dobrodružství najdou všichni odvážní více než půl kilometru tobogánů, strmé skluzavky a spacebowl. Rodiče si zase mohou užít příjemné odpočinkové odpoledne v Paláci relaxu ve vířivce nebo na masážních lavicích. Za slunného počasí je k dispozici venkovní zóna s divokou řekou, bazénem s vířivkou a pohodlnými lehátky. Nechybí ani plážový bar s širokou nabídkou koktejlů.

Snadno a rychle se do Aquapalace Praha dostanete Aquabusem. Tato linka jezdí denně zdarma na trase Opatov (zastávka metra „C“) – Aquapalace Praha a zpět. Kapacita Aquabusu je 45 míst. Pokud pojedete autem, najdete podrobný popis cesty na www.aquapalace.cz. Parkování je pro návštěvníky zdarma.

Vstup za jednu korunu pro dítě do 150 cm platí pro jedno dítě v doprovodu 1 dospělého

Hurá na prázdniny s Aquapalace Praha, děti mají vstup za korunu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka