Hitem léta se stal Aquapalace Praha

Návštěvnost aquaparku v Praze Čestlicích láme rekordy! Díky venkovnímu areálu s téměř sto metrů dlouhou divokou řekou, vodním barem nebo vířivými lavicemi, třem zastřešeným palácům plným jedinečných atrakcí a také speciálním akcím s celebritami je Aquapalace Praha největším lákadlem pro všechny milovníky sluníčka a koupání. Unikátní prostory největšího aquaparku v Česku si k natáčení vybírají i štáby všech tuzemských televizí. Také naše redakce v létě navštívila Aquapalace a pochvalovali jsme si jak koupání ve vlnách tak saunový svět.

I přesto, že je je Aquapalace Praha největším aquaparkem v České republice s kapacitou přes 5 000 návštěvníků denně, je stále plný návštěvníků. Jeho stále rostoucí návštěvnost překonává očekávání a oproti loňskému roku láme rekordy. Fronty u pokladen často sahají až ven, o čemž se naše redaktorka Petra Dolanská přesvědčila na nedávné exkluzivní novinářské prohlídce.

Každý natáčí v Čestlicích

Atraktivní prostory čestlického aquaparku často využívají i televizní štáby k natáčení nejrůznějších pořadů. První prázdninový den (1.července) v Aquapalace Praha natáčela tříhodinový přímý přenos pořadu Snídaně s Novou nejsledovanější česká televize - TV Nova. Záběry do pořadů Nahá jsi krásná a Hledá se táta a máma v uplynulých týdnech v čestlickém aquaparku natáčela i TV Prima. Zpravodajský kanál České televize ČT 24 v Aquapalace Praha zase využil unikátní potápěčské jámy, kde 15. července natáčel pořad představující sport s názvem freediving. Speciální vydání pořadu DJ Divák v největším aquaparku v Česku natáčela ve stejný den i hudební televize Óčko, takže si tamní návštěvníci mohli nechat zahrát videoklip přímo z bazénu. Letní soutěžní show Public Tobogán v Aquapalace Praha 20. července natáčela i nová televize Public TV. A pozor! Záběry z Aquapalace Praha mohou vidět i diváci aktuálního filmového hitu Veni Vidi Vici.

Hvězdy tančí v Aquapalace

Že je Aquapalace Praha opravdu in, dokazuje i pravidelná přítomnost nejznámějších českých celebrit, které se na akcích v čestlickém aquaparku pravidelně objevují. Kromě Leoše Mareše, Agáty Hanychové, Sámera Issy, Jirky Mádla nebo Lucie Hadašové mohli návštěvníci v čestlickém aquaparku vidět i jedinečnou brazilskou skupinu Batukatum, jihoamerickou taneční formaci Alo Alo nebo bubenickou a barmanskou show.

Slevy pro rodiny

Aquapalace dává i v létě výrazné rodinné slevy. Díky programu Štastná rodinka získají rodiny s dětmi při vstupu slevu až 800 korun. Tato sleva se vztahuje na všechny skupiny se dvěma dospělými a jedním až třemi dětmi. V Aquapalace tedy ušetří nejen maminky a tatínkové, ale i babičky, dědečkové, dvě kamarádky či kamarádi, kteří se přijdou se svými ratolestmi vykoupat. Výrazně zlevnilo i celodenní vstupné pro jednotlivce, kdy za cenu 4 hodin může být návštěvník ve Vodním světě již celý den, tj. 12 hodin.

 

 

Hitem léta se stal Aquapalace Praha

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka