GRAND OPENING na Dolní Moravě nezkazilo ani počasí

Ani nepřízeň počasí nezabránila v sobotu 15. prosince příjezdu cca 1500 lyžařů do areálu relax&sport resortu Dolní Morava pod Králickým Sněžníkem.

Velkolepé zahájení lyžařské sezony 2012/13 přilákalo i několik stovek návštěvníků, kteří si den užili i bez sportování, zejména na koncertě populární kapely Monkey Business či na After party ve Wellness hotelu Vista, která se rovněž velmi vydařila. Příjemný a pohodový ráz dne podpořila svým moderováním i populární Diana Kobzanová, která svou přítomností podpořila oficiální zahájení provozu celého areálu.

Pomyslný start provozu pak v rámci slavnostníha večera v kongresovém sále Wellness hotelu Vista definitivně zpečetili přestřižením pásky pánové Jiří Rulíšek (předseda představenstva Sněžník a.s.), M. Netolický (hejtman Pardubického kraje) a Radko Martínek (senator PČR).

 

Foto: REEV s.r.o. (Mgr. Regina Balounová)

GRAND OPENING na Dolní Moravě nezkazilo ani počasíGRAND OPENING na Dolní Moravě nezkazilo ani počasíGRAND OPENING na Dolní Moravě nezkazilo ani počasíGRAND OPENING na Dolní Moravě nezkazilo ani počasí

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka