Golfem proti drogám

Erpet golf centrum připravilo jako každý rok golfový nábor pro děti školního věku od 12. září do 13. října 2011. Nábor bude probíhat v pondělí a ve čtvrtek v odpoledních hodinách od 16:00 do 18:00 hodin zcela zdarma. Sebou si stačí vzít jen sportovní oblečení.

Náborové hodiny jsou pod dohledem kvalifikovaných trenérů a cvičitelů. Děti získají základní informace o historii a teorii golfu, seznámí se s pravidly i samotnou hrou. Pro děti, které tento krásný sport nadchne, jsou tréninkové prostory k dispozici i po skončení náborových hodin.


Cílem projektu je přiblížit dětem sport golf jako vhodnou alternativu jak trávit volný čas hrou a sportem po škole. Převzatý název „Golfem proti drogám“ je švédský model, kterého se Erpet drží již více než 10 let. Z tohoto náboru vzešli vynikající golfisti a golfistky například Aleš Procházka, Šimon Zach, Klára Spilková a mnoho dalších. Cílem je nejen přivést děti ke golfu, ale zároveň z nich v rámci Tréninkového centra mládeže GCEP vychovat budoucí reprezentanty České republiky.

Ke stažení
plakát ke stažení (.pdf) 1,69 MB

Golfem proti drogám Golfem proti drogám

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka