Geocaching na Studánce

Pohádkové putování připadá na neděli dne 6.4.2014, se startem  od 14:00 hod.

Slunečné jarní počasí je jako stvořené pro výlet do přírody. Vyrazit ven s celou rodinou a užít si nádherný výlet plný sluníčka a dobré nálady. Jeden výlet plný zážitků si pro vás připravil i hotel Studánka. Vydejte se s námi do majestátných Orlických hor, kde na vás čeká pohádkové putování lesem Včelným. U příležitosti otevření pohádkového putování bude spouštěna nová hra zvaná geocaching.

Start a cíl je na Studánce, před hotelem v prostorách kolonády. Mezi 14 – 14,30 hod. budou hráči seznámeni s novou formou putování po pohádkovém okruhu a vyzkouší si své orientační dovednosti. Okruh je vhodný i pro rodiny s malými dětmi. Úspěšné putování po Pohádkové cestě a objevování skrytých pokladů vás pak zavede zase zpět k hotelu.

Skřítci pomocníčci a skryté kešky
Při geocachingu s hotelem Studánka vás na Pohádkové cestě čekají skřítci pomocníčci, kteří vám pomohou svými dobrými nápady nalézt cestu k hledané kešce. Říká se, že dobrá rada je nad zlato, a tak skřítci udělají vše pro to, abyste skrytý poklad objevili a přitom se neztratili. V cíli na vás pak čeká sladká odměna.

Geocaching je hra na pomezí sportu a turistiky, která spočívá v použití navigačního systému GPS při hledání skrytého objektu zvaného keška (cache), o němž jsou známy jen jeho geografické souřadnice. Při hledání se používají běžné turistické GPS přístroje anebo chytré telefony s podporou pro geocaching. Hry se mohou zúčastnit velcí, malý, jednotlivci i skupiny spoluhráčů. Hra je tak nejen zábavná, ale i plná napětí, soutěživosti a touhy uspět.

 

Přijďte si vyzkoušet novou aktivitu a prožít zajímavé odpoledne!

 

Fotografie poskytl Luboš Kalous, manager Hotelu Studánka, děkujeme.

Geocaching na StudánceGeocaching na Studánce

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka