Francouzská kosmetika THALAC se představuje

Ve čtvrtek 29.8.2013 proběhla za účasti redakce on-line magazínu WellnessNoviny.cz tisková konference pěstící kosmetiky THALAC. V příjemné prostředí typicky francouzského interiéru Café Amandine paní Marie Mandelíková představila značku francouzské kosmetiky THALAC, která je nově na českém trhu.

THALAC využívá blahodárné účinky moře ve svých přípravcích pro péči o pokožku. Kosmetické laboratoře THALAC se nacházejí v nedotčeném prostředí přímo na břehu Středozemního moře. Toto umístění jim umožňuje z hlediska zeměpisného a historického dokonale využívat bohatství moře. Za prvé přímým čerpáním mořských extraktů a za druhé napojením se na okolní centra mořské terapie, která jsou známá svými odbornými znalostmi a účinnými postupy. Výrobky a protokoly ošetření THALAC jsou zcela unikátní a využívají pozitivního vlivu mořského prostředí. Jejich účinky s okamžitými a trvalými výsledky jsou uznávány v institutech krásy a lázeňských centrech ve Francii i po celém světě.

 

Profesionální péči si můžete dopřát ve vybraných salonech. Řada produktů určených pro domácí použití však doplňuje nabídku profesionální péče. Díky vysoké úrovni aktivních složek a stejnému složení jako v profesionální řadě výrobků, umožňuje klientům uchovat a prodloužit účinky profesionální péče THALAC mezi jednotlivými návštěvami salónu. Redakce pro vás v blízkém termínu vyzkouší některé produkty.

Francouzská kosmetika THALAC se představuje Francouzská kosmetika THALAC se představuje Francouzská kosmetika THALAC se představuje Francouzská kosmetika THALAC se představuje Francouzská kosmetika THALAC se představuje

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka