Finále AUFGUSS WM

Satama Sauna resort&Spa

Mistrovství světa v saunových ceremoniálech, AUFGUSS WM, se uskuteční 12.-18. září 2016 ve skvělém resortu a saunovém centru Satama u Berlína. Zde je připraveno saunové divadlo - velká sauna s kapacitou až 200 osob s dokonalým technickým vybavením. Ve velkém finále soutěže v provedení saunových ceremoniálů bude soutěžit špička českých saunérů. Vstupenky na jednotlivé dny i celý týden jsou ještě k dispozici, ale neváhejte s rezervací!

Základem soutěže je soutěž jednotlivců, saunových animátorů. V této soutěži má každý 15 minut na předvedení saunové show, saunového divadla. Odborná porota posuzuje profesionalitu saunéra a dodržení všech zásad, práci s ručníky, výběr a použití esencí - éterických olejů, show elementy nebo téma a jeho zpracování. Důraz je kladen také na distribuci tepla a správnou saunu. Nápadité saunové ceremoniály si v krátké historii získaly své příznivce a nadšence a jsou divácky velmi oblíbené. Mezi dvanácti odborníky v mezinárodní porotě zasedne i Pavel Hofrichter, Saunový mág.

Po národních semifinálových kolech se do finále kvalifikovalo 83 účastníků. Finále hostí Satama Sauna Resort & Spa (Scharmützelsee u Berlína) již podruhé. Kapacita saunového centra je 400 návštěvníků.

Přijeďte podpořit i naše české zástupce. Do soutěže singlů se kvalifikoval Jiří Žákovský (Infinit) a v týmové soutěži nás budou reprezentovat Jiří Žákovský s Ondřejem Sochůrkem (Infinit). Česká kvalifikace se uskutečnila v dubnu v Aquapalace Praha a je již tradičně součástí festivalu zážitkového saunování SaunaFest.

Celodenní vstupenky si můžete rezervovat předem na info@satama-saunapark.de nebo na tel.: 033679-7589900. Celodenní vstupné je 49 Euro, vstupenky na celý týden 299 Euro. Je pro Vás zajištěná kyvadlová doprava zdarma z vlakového nádraží ze stanice Wendisch Rietz, kterou lze objednat na info@satama-saunapark.de nebo na tel.: 033679-7589900. Hosté z Berlína mohou využít pro svůj příjezd dopravu lodí Riedel. Odjezd je v 8:00hod z Märkisches Ufer v Berlíně a přeprava stojí 49 Euro/osobu.

Program najdete na stránkách:
http://www.satama-saunapark.de/satama /aufguss-wm-2016.php

Zdroj a fotogalerie: Aufguss-wm - děkujeme.

Finále AUFGUSS WMFinále AUFGUSS WMFinále AUFGUSS WMFinále AUFGUSS WM

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka