Filipínská masáž PINOY HILOT

Novinka Wellness Hotelu Frymburk

Jako jedni z prvních jsme měli možnost vyzkoušet unikátní filipínskou masáž PINOY HILOT. Podle pracovníků wellness centra Hotelu Frymburk je cílem masáže získat elán a načerpat energii. Masáž samozřejmě provádí masérka z Filipín a procedura probíhá v příjemném prostředí masérny wellness centra.

U filipínské masáže se provádějí vydatnější hmaty, které odstraňují nahromaděné únavové látky ve svalech. Filipínská metoda je unikátní fenomén, který si teprve postupně získává svoji pozici mezi masáží a přírodního léčitelství. Její využití spočívá v odstraňování negativních energií z těla, jde tedy o způsob okamžité úlevy od bolesti, počínajícího onemocnění nebo energetické nerovnováhy. Pomocí této metody můžeme úplně odstranit bolest svalu po fyzické námaze. Postižená energetická dráha se pomocí filipínské masáže zbaví nánosu negativních energií. Regenerace a léčba je tak účinnější.

Při našem pobytu ve Wellness Hotelu Frymburk jsme měli možnost prohřát si tělo v saunovém centru, které nabízí 4 prohřívárny, dále jsme využili hotelový aquapark s tobogánem a nakonec nás čekala exotická procedura.

Filipínská masáž je skutečně jednou z nejlepších procedur, které jsou v hotelu nabízeny a to zcela nově. Oficiální zahájení poskytování procedury ve wellness centru hotelu je 15.7.2015. Takže jsme zažili předpremiéru a se znalostí velkého množství masáží a dalších wellness procedur můžeme tuto masáž bez výhrad doporučit našim čtenářům.

Cena procedury je 1.490,- Kč za 90 minut.

Zdroj foto: www.hotelfrymburk.cz

Wellness Hotel Frymburk zve na návštěvuFilipínská masáž PINOY HILOT

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka