EXPRESKA hledá v České republice franšízové partnery a vhodné lokace

EXPRESKA nabízí revoluční koncept expresních fitness klubů výhradně pro ženy, kde se posilování spojuje s intenzivním spalovacím kardio-tréninkem na speciálních hydraulických strojích. Po celou dobu cvičení se klientce věnuje zkušená trenérka.

Nabídka EXPRESKY reaguje na sílící potřebu žen, kterým nevyhovují klasická fitness centra - masové cvičení ve velkých posilovnách společně s muži, nedostatečné soukromí, neosobní přístup a zvědavé pohledy opačného pohlaví.

Kruhový trénink probíhá po dobu třiceti minut na 8 hydraulických strojích a 8 aerobních stanicích, které jsou logicky uspořádané do kruhu podle toho, zda se procvičuje spodní nebo horní partie těla. Díky hydraulických strojům lze cvičit intenzivně v aerobní zóně – tedy v zóně, kde se nejlépe spalují tuky, posiluje srdce, formuje postava a tělo se dostává do kondice a zeštíhlení. Kruhové cvičení má svá pravidla, která si každá žena velice rychle osvojí. Půlhodina je ideálním časem, který si i velmi zaneprázdněná žena může dovolit třikrát týdně investovat do svého zdraví a krásy.

Poskytovatelem franšízy expresních fitness klubů pro ženy EXPRESKA pro Českou republiku (a Slovenskou republiku) je česká společnost EXPRESKA, s.r.o. , která prodává franšízové licence. V současnosti jsou otevřeny již 4 franšízové provozovny EXPRESKA a připravuje se otevření dalších.

Pro majitele a majitelky EXPRESEK má centrála k dispozici propracovaný informační systém, komplexní marketingové materiály, ucelené školení o obchodu a marketingu, výhodně nasmlouvané dodavatele, možnost četných školení v Univerzitě EXPRESKA, 24h denně linka podpory v průběhu provozu, internetové stránky www.expreska.cz aj.

EXPRESKA s.r.o. hledá v České republice franšízové partnery a vhodné lokace pro provozování fitness. Do konce roku EXPRESKA plánuje v České republice 10 provozoven.

Zájemci o franšízu se mohou obracet na:

EXPRESKA s.r.o.
Plzeňská 990/35, 150 00 Praha 5
Petr KOŘÍNEK, jednatel
petr.korinek@expreska.cz
+420 733 679 514

Zakladatel značky EXPRESKA Petr Kořínek je členem Franchise Clubu – klubu pro dialog a spolupráci ve franchising.

EXPRESKA hledá v České republice franšízové partnery a vhodné lokaceEXPRESKA hledá v České republice franšízové partnery a vhodné lokaceEXPRESKA hledá v České republice franšízové partnery a vhodné lokace

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka