Do lázní Johannesbad na ohňostroj a XXL laser show

Zažijte ojedinělou show. Přímo z bazénů největších lázní Evropy můžete sledovat ohňostroj a laserovou show. Program je připraven k 50. výroční založení lázní Johannesbad. Vydejte se 31. května do německého Bad Füssingu a zažijte spojení show a wellness v Johannesbad Therme. Všech 6 vnitřních a 7 venkovních bazénů bude otevřeno až do 23 hodin.

Naše redakce se podobné akce zúčastnila již v srpnu. Přímo z venkovních bazénů jsme sledovali dechberoucí ohňostroj nad svými hlavami a všem milovníkům wellness můžeme tento zážitek jen doporučit. Bazény jsou otevřeny až do 23 hodin, takže si skutečně můžete dopřát jedinečné spojení koupání a ohňostroje.

Velkolepý ohňostroj doplněný o efektní XXL laserovou show je připraven v čase 21,40 - 21,55 hodin.

Termální lázně Johannesbad jsou plné superlativů – 4500 m² vodních  ploch a 60.000 ploch k odpočinku. Návštěvníci zde mohou využít 13 termálních bazénů, bezpočet podvodních masážních trysek, perličkové koupele a přes 100 m dlouhý kanál s proudící vodou. Ve vulkanické lázni se koupající díky skalním útvarům, vodopádu, vulkánu a večerním světelným efektům přenesou do fascinujícího světa v teplé vodě 36°C. K tomu nejlepšímu patří navíc také 35 m dlouhý plavecký bazéntermální bazén s vlnobitím v zastřešené vnitřní části lázní.

Foto: web pořadatele

Do lázní Johannesbad na ohňostroj a XXL laser showDo lázní Johannesbad na ohňostroj a XXL laser showDo lázní Johannesbad na ohňostroj a XXL laser show

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka