EGYPTSKÝ VÍKEND

5. - 6.11.2016 v SAUNOVÉM RÁJI v Holicích

Přijďte si užít trochu EXOTIKY v sobotu 5. listopadu a v neděli 6. listopadu. Saunové ceremoniály budou s egyptskou tematikou a poprvé vám nabídneme pravé EGYPTSKÉ MASÁŽE.

Program ceremoniálů: SOBOTA 5.11.2016

18.00 – Putování po pyramidách – premiera
19.00 – Egyptský faraon
20.00 – Putování po pyramidách



EGYPTSKÉ MASÁŽE od rodilého Egypťana

Egyptská léčebná masáž ISIS
Při této masáži se pracuje s reflexními body, které se nacházejí na celém těle. Kromě preventivní funkce pomáhá řešit akutní i chronické problémy pohybového ústrojí. Terapie vám uleví při migrénách, bolestech zad a plotének, bolestech kloubů, ischiasu, skolióze … Detoxikuje tělo a podporuje lymfatickou drenáž.
Cena 700 Kč, doba 60 minut.

Sportovní egyptská masáž AŠTORET
Je zaměřena především na svaly a svalové skupiny zapojované při konkrétním sportovním výkonu. Sportovní masáž doporučujeme před a i po sportovního výkonu. Navozuje vyšší svalovou aktivitu, pomáhá k prohřátí zatěžovaných partií a podobně jako jiné masáže přispívá k navození celkové duševní i tělesné pohody.
Cena 350 Kč/ 30 min, 525 Kč/ 45 min, 700 Kč/ 60 minut

Rituál královny Kleopatry
Je vysoce harmonizující a relaxační procedura, která se zaměřuje zejména na uvolnění a relaxaci organismu. Vláčné a pomalé tahy prstů a dlaní stimulují krevní oběh, revitalizují jej a díky tomu se škodliviny a toxiny snáze vyplavují z organismu. Speciální techniky pohybů a hmatů působí na hluboko uložené vrstvy svalové tkáně a pomáhají je uvolnit. Procedura tedy působí nejen na organismus, ale je také „elixírem života“ pro naše smysly.
Cena 950 Kč, doba 90 minut

Masáže objednávejte co nejdříve, kapacita je omezená. Ideální způsob objednání je telefonicky na tel. č. 468 000 401.

Egyptský víkend pořádáme v rámci TÝDNE SAUNOVÁNÍ. Připojujeme se tím k celostátní akci na podporu zdravého saunování, kterou pořádá již po šesté česká asociace saunérů a společnost Rain.

Fotografii zaslala p. Platenková, Saunový ráj - děkujeme.

EGYPTSKÝ VÍKEND

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka