Do jara fit s Fitness AQUAPALACE

Do jara budete s Fitness Aquapalace Praha v perfektní kondici. VIP KARTU FITNESS na 12 měsíců včetně saun totiž zakoupíte do konce února za speciální cenu!

Být na jaře v perfektní kondici není nereálný cíl. Zajděte si do Fitness Aquapalace Praha, kde můžete dokonce února získat VIP kartu fitness včetně saun na 12 měsíců za cenu 14 990 Kč navíc s bonusem 2 voucherů na Power Plate zdarma. Pak již můžete pod dohledem profesionálních a milých trenérů v klidu vypnout, hodit práci za hlavu a věnovat se jen sobě.

Jak může vypadat váš program? Lehce se zahřejete v kardiozóně na některém z 54 běžeckých, veslařských, crossových strojích nebo na kardiotrenažéru na ruce Excite top či novince - bruslařském trenažéru Excite wave. Pak následuje lekce pod dohledem trenéra na nejmodernějším přístroji Power Plate. Na závěr si během strečinku promyslíte, jestli příště nezkusíte třeba kruhový trénink. Dále již budete jen relaxovat.

Z Fitness Aquapalace si zajdete rovnou do vodního a saunového světa. Zregenerujete svaly ve vířivce a prohřejete se v sauně. Jediný problém, který budete řešit je, jakou saunu si vyberete. V Aquapalace Praha jich najdete celkem 12.

 

Do jara fit s Fitness AQUAPALACEDo jara fit s Fitness AQUAPALACEDo jara fit s Fitness AQUAPALACE

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka