Dny fitness rozhýbaly celé Česko

Doslova svátek pohybu a zdraví zažili o zářijovém víkendu všichni milovníci cvičení a zdravého způsobu života vůbec. Více než 10 000 si jich přišlo vylepšit svou tělesnou kondici a zklidnit mysl na akci Dny fitness s Česko se hýbe 20. – 22. 9. 2013. Přes 200 partnerských fitness center a sportovních zařízení po celé České republice zdarma otevřelo všem, kteří se rozhodli spojit svůj život s pravidelným cvičením.

Fitcentra se naplnila ostřílenými a pravidelnými návštěvníky, stejně jako těmi, kteří si to své cvičení a prostor teprve hledali. Akce jich přilákala více než 10 000, a to všech věkových kategorií, od dětí až po seniory. Sportovní ráj v podobě atraktivních programů nabízelo na 236 menších i velkých partnerských fitness center po celé ČR. Nejvíce zájemců o informace a program jednotlivých zapojených center zaznamenaly webové stránky ceskosehybe.cz z Prahy, jižní Moravy a Středočeského kraje. Dobře si vedlo i Ústecko a Jihočeský kraj.

 

„Nejvíce zájemců jsme zaznamenali z řad úplných nováčků, kteří byli v tomto prostředí poprvé. Věnovali jsme se jim a všichni si mohli vyzkoušet novinky, jako jsou antigravityoga, Move it a Pump. Akce měla veliký úspěch“, potvrdil manager Daniel Fekl z Fitness 14 v Českých Budějovicích. I v Rakovníku byl nápor zcela nových cvičenců znát. „Zájem byl především o hodiny cvičení zaměřené na bříško i o novinku K2Hiking,“ prozradila Miroslava Polcarová z Fitness Angels Rakovník. Po celé republice byla přes víkend k dispozici celá řada klasických i netradičních fitness forem a aerobních aktivit. Každý si přišel na to své. Mezi nejžádanější novinky patřilo například H.E.A.T. Spoteee, FlowTonic, Pump FX nebo Fitbalet. Své zájemce si získali i lekce cvičení maminek s dětmi.

 

A jak celou akci za pořadatele Český svaz aerobiku, fitness a tance a nezávislou aktivitu Česko se hýbe hodnotí Jana Havrdová, ředitelka České komory fitness? „Přípravě akce jsme se věnovali s velkým předstihem a velmi pečlivě. Rozhodně se to vyplatilo. V letošním roce jsme umožnili centrům propagovat své programy pro Dny fitness na našich webových stránkách a věřím, že i tento fakt pomohl k větší informovanosti zájemců. Do akce se letos zapojilo na 236 sportovních zařízení, tedy dvakrát tolik než vloni a na návštěvníky čekali rozhodně velmi pestré nabídky pohybových aktivit, jak vnitřních tak i venkovních. Akci také pomohl fakt, že trvala celé tři dny a lidé tak měli možnost širší volby. Jasně se ukázalo, že lidé v Česku se hýbat chtějí a zajímají se o nové trendy cvičení. My samozřejmě, ve snaze přiblížit lidem možnosti a bohatou nabídku, nepolevíme a hýbat se s Českem budeme dál.“

 

Celou akci pořádal Český svaz aerobiku, fitness a tance (FISAF) spolu s iniciativou Česko se hýbe a zapojily se i odborné organizace jako je Česká komora fitness nebo Všeobecná zdravotní pojišťovna.

WellnessNoviny.cz jsou jedním z mediálních partnerů akce.

 

Už  teď se těšíme na další ročník plný pohybu s Česko se hýbe.

Dny fitness rozhýbaly celé Česko

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka