DietFitness – Medical centrum zaměřené na tuky!

DietFitness je revoluční koncept, který svým pojetím spadá do tzv. Medical Fitness a je zaměřený na tuky. Vychází z potřeby lidí zredukovat nadbytečné kilogramy (95% lidí říká, že potřebuje zhubnout, ale neví jak, anebo se jim to nedaří).

V DietFitness centrech je pohybová aktivita vedena na speciálních strojích, díky kterým klient procvičí horní i dolní polovinu těla, bříško, zadeček i stehna, a je efektivně monitorován pomocí speciálních kardiovaskulárních měřičů během celého cvičení, podpořeno komplexní diagnostickou analýzou těla, nutričními produkty a poradenstvím DietFitness, to vše pod vedením odborně proškoleného personálu. Tuto efektivní kombinaci v současné době nenabízí žádný koncept podobného typu. Říká Jan Bejdák – jednatel společnosti DietFitness s.r.o.

DietFitness má úspěch, protože vychází z logických principů a klienti zažívají rychlé úbytky tukové tkáně v krátké době (až 4kg tuku za 1 měsíc) a ty jsou z větší části trvale udržitelné, což je podstata celého konceptu DietFitness. Dodává Jan Bejdák

Diet + Fitness  (Výživa + Pohybová aktivita) = Prevence

Obezita je epidemie – čísla varují

I přes všechna rizika a komplikace, které obezita/nadváha přináší, počty nemocných na celém světě stále stoupají.

Míra obezity se za posledních 20 let ve většině zemí EU více než zdvojnásobila. V současné době žije v EU více než 50% mužů a žen trpících nadváhou. Zhruba 23% žen a 20% mužů je obézních. Ještě více alarmující jsou tato čísla týkající se dětí, plných 60% z nich trpí nadváhou!

Tato varovná čísla bychom rádi zmírnili, ale jsem si vědom, že v horizontu 5 až 10 let je to téměř nemožné.  Říká Jan Bejdák.

Podle Světové zdravotnické organizace (WHO) představuje obezita jeden z největších zdravotních problémů lidstva 21. století. DietFitness má velkou základnu klientů.

Co nabízí DietFitness svým franchísantům:

- Revoluční a ověřený koncept s velkou perspektivou a nadstandardními příjmy.

- Komplexní podporu ze strany centrály, až do úplného otevření a následně i po něm do tzv. fáze stabilizace DietFitness centra.

- Návratnost investice od 1-3 let.

- Pravidelný zvyšující se a následně stabilizující se měsíční Cash-Flow.

- Inovativní přístup.

- Licenci, jejichž součástí je exkluzivita lokality místa podnikání minimálně po dobu 5 let.


Co požaduje
DietFitness od franchísantů

- Prostory 120-150m2 v přízemí a výše – nikoliv suterén.

- Prostory 50m2 v případě provozovny stávajícího wellness, fitness, squash nebo jiného sportovně založeného centra v přízemí a výše – nikoliv suterén.

- Spádovou oblast (15 min. chůzí, na kole, autem, MHD od DietFitness centra) minimálně 20 000 obyvatel.

- Chuť a odhodlání podnikat s vášní pro zdravý a pro peníze.

- Vstupní investici 800 000,- Kč, v té je zahrnuta licence, exkluzivita místa podnikání, provozní příručka, grafický manuál a  kompletní vybavení provozovny, jako například: stroje, TV, PC, kardio systém, rezervační systém, webové stránky, tiskárna, čtečka karet, karty pro hosta, profesionální diagnostický přístroj,  tonometr, pedometry, nordic walkingové hole, balanční pomůcky, oblečení a školení pro zaměstnance, emocionální bannery, marketingové předměty, instalace, doprava, servis, atd. Vše upřesníme a zkonkretizujeme na osobní schůzce.

Pro více informací kontaktuje Jana Bejdáka,
ředitele rozvoje franchisové sítě, DietFitness,
tel.: +420 725 605 385
E-mail: info@dietfitness.cz,  www.DietFitness.cz

DietFitness – Medical centrum zaměřené na tuky!  DietFitness – Medical centrum zaměřené na tuky!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka