Design ve wellnessu

Pro wellness centrum je velmi důležitý design, atmosféra, barevnost, celkové architektonické pojetí v souladu s intuitivním provedením a provedením jednotlivých zón. Přinášíme Vám několik fotografií wellness center, do nichž se musíte vydat několik stovek kilometrů daleko.

Prvním naším zastavením je Miláno, Hotel Boscolo a v něm wellness centrum o rozloze 600 m2

Architek Simone Micheli zde navrhl úžasné wellness centrum s ultra moderním designem. V pětihbězdičkovém hotelu je wellness oáza otevřena až do půlnoci a hosty přivádí do zcela jiné dimenze. Vekmi zajímavě je zde zpracování světlo, obrazy a zvuky. Vše směruje k zajímavému prožitku a zcela jiné relaxaci. 15-ti metrová obrazovka je součástí prostoru, kde jsou plochy odrážející modré světlo, kaleidoskopové obrazy.

Další fotografie najdete zde.

Dalším wellness zastavením je hotel stejného řetězce, tentokrát jsme však ve Francii, v Nice.

Hypermoderní wellness centrum je opět navržené architektem Simone Micheli. Lázně Boscolo Nice je svět který své hosty zavede do třetí dimenze a prostředí, které lze vychutnat všemi smysly. Celých 500 m² bylo vyčleněno pro psychickou a fyzickou regenraci. Ve vybavení najdete prostor pro bylinné čaje, fitness, saunu, masáže, tureckou lázeň, aromatické sprchy a Vichy. Bazénu dominuje velký stylizovaný strom, z jehož větví prýští silný masážní proud. V bazénu je i lavice pro vodní masáže.

Více informací najdete v design magazínu, zde.

Design ve wellnessuDesign ve wellnessuDesign ve wellnessuDesign ve wellnessuDesign ve wellnessuDesign ve wellnessuDesign ve wellnessuDesign ve wellnessu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka