Den v rytmu ZUMBY

16.10. se v TOP Hotelu Praha uskutečnil ZUMBA marathon. Ti, co neváhali a přišli si zatancovat a vyřádit se na program plný moderní zumby se zdatnými lektory, si mohli vyzkoušet, jak jsou na tom se svou fyzičkou. Díky lektorům, kteří vytvářeli vynikající atmosféru, si návštěvníci akci plnou zumby moc užili.

Mezi instruktory, se kterými jsme si měli možnost zatancovat, jmenujme Rostislava Šroma, Martinu Hanušovou, Kateřinu Wiesnerovou, Simona Bogrovou, Ágnes Závodskou, Evu Beníškovou a Viktora Valíka. Originální sestavy obsahovaly např. prvky černošských tanců, břišních tanců, Flamenca, Salsy, Samby a aerobních prvků. Některé cviky nám dokonce připomněly rozcvičku na základní škole, ale v mnohem rychlejším tempu.

Jednalo se o fyzicky náročně strávený den. To dokazuje skutečnost, že asi jen polovina cvičících vydržela až do konce. Celkem se jednalo o 4 bloky po 45 minutách. Mezi každým blokem byla 15-ti minutová přestávka. Nechyběla samozřejmě ani pauza na oběd. V těchto volných chvílích bylo možné se občerstvit nápoji, které zde byly připraveny - džus, čaj nebo minerálka.

Akci lze z pohledu zúčastněných hodnotit jako zajímavou a zábavnou, avšak navzdory tomu se objevila skulina v organizaci s nedostatkem prostoru pro osobní hygienu. Můžeme říci, že někteří za cenu vstupenky očekávali lepší servis, ovšem na druhou stranu byly vstupenky slosovatelné o pěkné ceny. Výhercům byly rozdány např. balíčky zdravé výživy či víkendový pobyt se ZUMBOU, který vylosovaným jistě udělal radost.

Protože kurzů a příznivců Zumby stále přibývá, můžeme se určitě opět brzy těšit na další ZUMBA maraton.

Den v rytmu ZUMBYDen v rytmu ZUMBYDen v rytmu ZUMBYDen v rytmu ZUMBY

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka