Den plný pohybu zdarma pro všechny

v Kladně, 18. června

Startovní výstřel iniciativy Česko se hýbe padne v sobotu 18. června 2011 v 10 hodin na Městském stadionu Sletiště v Kladně. Jde o „Den plný pohybu zdarma pro všechny“, který se uskuteční pod patronátem primátora Statutárního města Kladna Ing. Dana Jiránka.

Návštěvníci každého věku si mohou bezplatně vyzkoušet různé pohybové a sportovní, populární i zcela netradiční aktivity pod vedením vyškolených instruktorů.

Je možné vyzkoušet lekce nordic walkingu, in-line bruslení, k dispozici budou též přírodní posilovna, fotbálek, baseball, běh, zumba, strečink, vyzkoušt bude možné také flowin, jízdu na koni nebo další netradiční sportovní náčiní, jako třeba Air track, apod. Aby návštěvníci mohli zjistit, jaké je u nich samých riziko civilizačních nemocí, je připraveno diagnostické centrum, ve kterém si mohou nechat zdarma otestovat fyzickou kondici a na základě výsledků jim odborníci doporučí nejúčinnější pohybové aktivity.

Pro návštěvníky, kteří si budou chtít užít i adrenalinové nebo vodní hrátky, je připravena sleva na vstup do Lanového centra a přilehlého Aquaparku.

Kladenské akce se zúčastní také české sportovní hvězdy současnosti. Účast přislíbili: mistryně světa i Evropy ve sportovním aerobiku Denisa Barešová, mistr Evropy v moderním pětiboji David Svoboda, badmintonista Petr Koukal, či dvojnásobná juniorská mistryně světa ve snowboardcrossu Eva Samková. Ta připravuje ještě jedno speciální překvapení. Zahraje totiž na saxofon se skupinou Eddie Stoilow, na jejíž koncert se v průběhu odpoledne mohou návštěvníci těšit.

Den plný pohybu zdarma pro všechny

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka