Chcete se stát trenérem Flowin?

Ať už chcete obohatit nabídku služeb ve svém fitness centru nebo rozšířit trenérskou kvalifikaci, pak je právě vám určena nabídka kurzu vedení supinových i osobních lekcí FLOWIN®Basic. Kurz proběhne v neděli 12.12. v Balance Clubu Brumlovka.

V ceně kurzovného jsou studijní materiály a zásobník cviků. Po ukončení kurzu FLOWIN® BASIC budete připraveni vést lekce  jak v pomalé formě, zaměřené na aktivaci a posílení hlubokého stabilizačího systému, tak ve formě dynamické (kondiční), zaměřené na zlepšování kondice a síly. Po absolvování kurzu obdržíte certifikát o absolvování a budete zařazeni do mezinárodní databáze instruktorů FLOWIN®.
Co všechno se v kurzu dozvíte?
V teoretické části se seznámíte s produkty a specifiky frikčního (skluzného) tréninku. Zopakujete poznatky o hlubokém stabilizačním systému páteře a jeho zapojení a aktivaci při tréninku Flowin, Dozvíte se o vlivu hlubokého tabilizačního systému na správné držení těla a jeho posilování a zapojení svalů ve spojení s produkty Flowin.
V praktické části budou následovat ukázky a následný rozbor jednotlivých cviků, Ukázky možných modifikací těchto cviků v návaznosti na co největší zapojení hlubokého stabilizačního systému páteře,dozvíte se o fyziologických základech kondičního tréninku a seznámíte se skladbou tréninkových  lekcí, ať už jse o skupinové, kruhové nebo osobní trénink. Na programu bude i ukázková lekce.

Přihlásit se můžete na skoleni@flowin.cz; cena kurzu je 2450,-Kč.
Tento kurz je vhodný pro absolventy základních instruktorských kurzů. V nabídce jsou také kurzy Flowin Pilates.

důležité informace:
Termín: neděle 12.12.2010; 9:00 - 16:00 h
Registrace: od 8:30 h
Místo školení: Balance Club Brumlovka
BB Centrum, budova BRUMLOVKA - 1. patro
Vyskočilova 2/1100
140 00  Praha 4
www.balanceclub.cz

Cena: 2.450,- Kč vč. DPH
Certifikováno: Flowin®AB, Švédsko

Chcete se stát trenérem Flowin?

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka