České vířivky z kompozitu – vítejte v budoucnosti

Kvalita a vzhled výrobku jsou atributy, které jsou pro nás vždy v popředí zájmu. Jak ale tyto často protichůdné vlastnosti skloubit dohromady? Kompozitový materiál nabízí řešení.

Kompozitové výrobky se vyznačují svým moderním „kamenným“ vzhledem a příjemným povrchem, který při doteku připomíná keramiku. To ale nejsou jediné výhody, které nová generace kompozitového materiálu přináší. Nespornou výhodou je jejich poměrně snadná opravitelnost, kdy není nutná kompletní výměna materiálu. Materiál se netřepí po vrstvách a velmi dobře odolává každodennímu opotřebování. Tyto výrobky, ač jsou relativně lehké, se vyznačují svojí pevností, která je dosažena nanášením několika vrstev kompozitu. Tyto vrstvy se neodlamují. Kompozit je odolný vůči většině nárazů a rýh. Zákazníci si mohou také vybrat z větší palety barev k dotvoření výsledného image výrobku. Samozřejmostí je, že materiál nepodporuje množení bakterií ani plísní. Kompozitové výrobky se tedy vyznačují svojí barevnou inovací, možností vytvoření jedinečného designu s propojením pevnosti a čistoty tvarů se spolehlivostí a výkonem.

Většina firem na tuzemském i zahraničním trhu používá při výrobě svých vířivek akrylát, který je sice levnější a umožňuje rychlejší výrobu, ale mezi jeho nevýhody se řadí především to, že se nedá opravit a vytvarovat z něj složitější tvary. Proti tomuto trendu se rozhodla vydat česká společnost Caretta Spa Technologies, která se v rámci konkurenčního boje rozhodla své výrobky vyrábět pomoci již výše zmíněného kompozitového materiálu.

Ručně vyráběné vířivky a nově ochlazovací bazének společnosti Caretta se vyznačují propracovaností každého detailu, což je patrné na první pohled a dotek. Kompozitový materiál, který dosahuje průměru až 12 mm, umožňuje vyrábět produkty zákazníkům na míru dle jejich specifických požadavků. Jedná se o jedinečnou službu, kterou nenabízí jiná firma na českém trhu. Všechny skořepiny společnosti Caretta jsou testovány a splňují požadavky na veřejné bazény stanovené vyhláškou 238/2011. Nová generace kompozitového materiálu jde v ruku v ruce s filosofií společnosti Caretta, která má za cíl výrobu plně funkčních a designových výrobků pro uspokojení i těch nejnáročnějších zákazníků.

O důvod víc proč si koupit českou vířivku CARETTA SPA!

České vířivky z kompozitu – vítejte v budoucnostiČeské vířivky z kompozitu – vítejte v budoucnostiČeské vířivky z kompozitu – vítejte v budoucnostiČeské vířivky z kompozitu – vítejte v budoucnostiČeské vířivky z kompozitu – vítejte v budoucnostiČeské vířivky z kompozitu – vítejte v budoucnosti

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka