Češi zůstanou o dovolené doma

Podle průzkumu společnosti Median pro portál iDNES.cz si právě takovou dovolenou přeje nejvíce Čechů. Zůstat doma a lenošit - tak odpověděla většina z pěti stovek respondentů. Vzrůstá obliba jednodenních výletů, návštěvy příbuzných nebo pobyt na chatě. Dokonce je menší zájem i o letní tábory. Důvodů je více.

"Očekáváme, že počet dovolených v zahraničí poklesne. Už teď máme u prodeje zahraničních zájezdů propad o deset procent, u leteckých to je dokonce o pětadvacet procent," říká Tomio Okamura z Asociace českých cestovních kanceláří a agentur. Podle uvedeného průzkumu bude až 60% dětí doma, další u babiček a jen asi 1% plánuje táboření na letním táboře.

Další podrobné informace si přečtete v článku na iDNES.cz

Wellness Noviny doporučují alespoň kratší pobyt v některém z wellness hotelů, lenošení určitě prostřídejte s aktivitami - své udělá i pravidelná pěší chůze. Na jednodenní výlet se vydejte do akvaparku, vyzkoušejte lanový park nebo se vydejte na kolech do přírody. Na řadě míst Vám půjčí i vybavení pro cykloturistiku nebo třeba vodácké vybavení. Nebo zkuste Nordic - Walking. Neseďte doma, žijte wellness!

NÁŠ TIP:
Pro severskou chůzi vám MONTANA SWISS SPORT nabízí tréninkové lekce, půjčení holí i zajímavé výlety po Prokopském údolí v Praze. Díky této aktivitě zaměstnáte až 90% svalů vašeho těla, díky speciálním holím šetříte pohybový aparát, tato aktivita je jednou z nejlepších pro spalování tuků.

 

 

Češi zůstanou o dovolené doma

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka