Cenu Kudy z nudy 2010 získaly i některé wellness provozy

Agentura CzechTourism, provozovatel portálu s tuzemskými turistickými nabídkami www.kudyznudy.cz, vyhlásila výsledky soutěže Ceny Kudy z nudy 2010. Do hlasování se zapojilo 11 tisíc lidí, kteří odevzdali více než 62 tisíc hlasů. Absolutním vítězem druhého ročníku soutěže o nejatraktivnější tuzemskou turistickou nabídku se stala Hluboká nad Vltavou – půvabný zámek se zajímavými doprovodnými programy a novou zimní prohlídkovou trasou.

Na vítězných příčkách regionálního hlasování se ale umístila také řada wellness hotelů, lázní a aquaparků. Lázeňské sanatorium Mariánské Lázně se umístilo dokonce na 6. místě za celou Českou republiku.

Ve Středních Čechách se umístilo například čestlické wellness centrum Aquapalace Praha, v Jižních Čechách Lázně Bechyně a na Plzeňsku Vitální svět v Darovanském dvoře. Spa Resort Sanssouci Karlovy Vary a Aquacentrum Agricola se umístily v hlasování v Západních Čechách a liberecké Centrum Babylon v Severních Čechách.

V Krkonoších mají návštěvníci Kudyznudy.cz v oblibě resort Tree of Life a na Královéhradecku zase Institut Medical Wellness Velichovky. Wellness centrum léčebných lázní Bohdaneč se umístilo ve Východních Čechách a spa a welleness Resortu Svatá Kateřina na Vysočině.

Na Jižní Moravě zabodoval Aquapark Kohoutovice, na Východní Moravě Wellness & Spa hotel Augustiniánský dům Luhačovice, v Jeseníkách Vodoléčebna u Priessnitze, na Střední Moravě Aquapark Olomouc a na Severní Moravě Wellness centrum a krytý plavecký bazén Bruntál.

Nechte se inspirovat a vyražte za wellness zážitky…

Cenu Kudy z nudy 2010 získaly i některé wellness provozyCenu Kudy z nudy 2010 získaly i některé wellness provozyCenu Kudy z nudy 2010 získaly i některé wellness provozyCenu Kudy z nudy 2010 získaly i některé wellness provozyCenu Kudy z nudy 2010 získaly i některé wellness provozyCenu Kudy z nudy 2010 získaly i některé wellness provozy

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka