Cenné vítězství české reprezentantky Vladislavy Krajníkové v Düsseldorfu

Vedoucí odborný kosmetický veletrh  BEAUTY INTERNATIONAL  pořádala společnost Messe Düsseldorf 21. – 23. března. Vystavovalo okolo 1250 firem a značek, v odborném programu se vystřídalo 130 příspěvků ze všech kosmetických oborů. Součástí programu jsou také více než dvě desítky let prestižní světové soutěže, kde reprezentují i také čeští vizážisté a nehtoví designeři.

V letošním roce se z mistrovských soutěží veletrhu WORLD OF BEAUTY & SPA (pořádá Expobeauty Prague) kvalifikovala Vladislava Krajníková, která bojovala v tvrdé konkurenci soutěžících z patnácti zemí světa. Dokázala své zkušenosti, nadání a píli zhodnotit a zvítězila se ziskem 144 bodů, stala se mezinárodní  mistryní. Její startovní číslo 13 jí přineslo štěstí! K výhře moc blahopřejeme!

Druhé místo získala Chloe Coleman z Velké Britanie se 142 body a na třetím místě skončila Anna Kornilova z Ruska se ziskem 136 bodů.

 

Fotografie poskytla Lenka Konečná, Expobeauty Prague – děkujeme.

Cenné vítězství české reprezentantky Vladislavy Krajníkové v DüsseldorfuCenné vítězství české reprezentantky Vladislavy Krajníkové v Düsseldorfu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka