CARETTA Technologies zůstává v českých rukou.

CARETTA Technologies je významným českým výrobcem a dodavatelem kvalitních výrobků pro HOME SPA i pro komerční subjekty, zejména hotelové wellness. Firma, která se od roku 2000 věnuje oblasti wellness & SPA a realizovala řadu náročných zakázek pro aquaparky, wellness hotely či lázně zůstává i v letošním roce firmou s českým kapitálem. Pro portál WellnessNoviny.cz to sdělil Robert Král – majitel firmy CARETTA Technologies.

Redakce on-line magazínu WellnessNoviny.cz uskutečnila návštěvu sídla společnosti v Ostravě. Prohlédli jsme si výrobu i showroom a pro naše čtenáře jsme vyzpovídali i majitele společnosti CARETTA Technologies Roberta Krále.

Pro úspěšnou firmu na našem trhu přichází v loňském roce nabídka na vstup zahraničního investora. Jak jste na tento fakt reagovali?

V loňském roce jsme dostali nabídku zahraničního investora pro kapitálový vstup do naší firmy, což znělo lákavě hlavně při zvažování možnosti zintenzivnění investic do vývoje.

Naštěstí jsme si mohli dovolit díky výborným ekonomickým výsledkům roku 2012 tuto nabídku odmítnout, finanční prostředky na plánovaný vývoj dalších výrobků pro wellness zejména z kompozitů jsme si zajistili z vlastních zdrojů. Jsme velmi rádi, že i nadále budeme moci našim zákazníkům přinášet spousty nových kvalitních i luxusních produktů pro výstavbu domácích či komerčních wellness dle našich vizí a tradic.

Pane Králi, s jakými novinkami CARETTA Technologies vstupuje do roku 2013?

Mezi naše aktuální novinky patří úplně nový model vířivky nahrazující náš bestseller CARETTA FAMILY 5. Celý design jsme sjednotili s našimi nejpropracovanějšími modely Gemino a Infinité. Věříme, že si tato vířivka najde mnoho zákazníků a díky netradičnímu uspořádání masážních pozic, bohaté výbavě a zajímavým cenám bude patřit k opět k našim nejprodávanějším modelům.Vývoj této novinky trval více než 2 roky, myslím si, že se naši zákazníci mají určitě na co těšit.

Jako úplně nový produkt uvedeme v roce 2013 na náš trh luxusní kompozitové ochlazovací bazénky. Jejich fotky ani vizualizace se ještě malou chvíli budeme snažit udržet v utajení, ale určitě to bude pro zákazníky příjemný SCHOCK :)

V průběhu roku 2013 uvedeme na trh druhou verzi našich prefabrikátů pro výstavbu parních kabin, zážitkových sprch, vyhřívaných lavic a lehátek PROFIPREF 2. Inovovaná verze zjednoduší samotnou výstavbu a kompletaci těchto prefabrikátů a tím pádem určitě sníží náklady zákazníků na práci při výstavbě těchto mnohdy atypických wellness prvků a technologií.

Naši konstruktéři a designéři pracují ještě na několika produktech z kompozitu, ale na ty si naši zákazníci, kterých si velmi vážíme, budou muset počkat až na přelom roku 2013 a 2014. Je v zájmu naší firmy investovat do vývoje nových modelů designových vířivek, parních lázní i do mnoha novinek našeho systému prefabrikátů pro výstavbu wellness PROFIPREF.

Můžete nás krátce seznámit s portfoliem nabídky společnosti CARETTA Technologies pro wellness oblast.

Našim nosným produktem jsou jedinečně tvarované vířivky a spa vybavené nejmodernějšími technologiemi. Každá vířivka Caretta je vyráběna zákazníkům na míru dle jejich požadavků, což nás odlišuje od ostatních výrobců. Vzrůstající zájem zákazníků o wellness a balneo vedl v roce 2009 k rozšíření našich služeb a produktů. V nabídce máme tedy námi vyráběné infrasauny, parní lázně a parní kabiny, vodní atrakce a bazény pro privátní i komerční klienty. Nové možnosti při realizacích wellness prvků přinesl systém Profipref, jehož jsme výrobci. Je na Vás, jaký tvar interiéru či exteriéru vaší wellness zóny společně navrhneme, Caretta jej díky svým technologiím vyrobí.

CARETTA Technologies sídlí v Ostravě Hošťálkovicích, kde má výrobní areál o ploše 3000 m2.

CARETTA Technologies zůstává v českých rukou.CARETTA Technologies zůstává v českých rukou.CARETTA Technologies zůstává v českých rukou.CARETTA Technologies zůstává v českých rukou.CARETTA Technologies zůstává v českých rukou.CARETTA Technologies zůstává v českých rukou.

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka