BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP 2013 zná své vítěze!

Další ročník BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP je za námi. Sport, slunce, voda a party ovládli 2. a 3. srpna Hřiměždický lom nedaleko Příbrami. Mistrovství republiky ve skocích do vody už zná své vítěze.

Psal se rok 2000 když se konal první ročník Mistrovství České republiky v cliffdivingu BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP a přinesl do Čech vlastní verzi závodů ve sportu, který vznikl na Hawaii.

Tropický víkend roku 2013 vykouzlil v Hřiměždickém lomu ideální podmínky pro již čtrnáctý ročník BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP. Poprvé v historii mistrovství se skákalo z dvaceti sedmi metrů a představila se elitní sestava skokanů!

 

Jako každý rok ani letos nechyběla v programu soutěž v extrémních skocích do vody z dvanácti a šestnácti metrové věže a pěti metrové houpačky. A jak vypadaly skoky z lahůdkové výšky dvaceti sedmi metrů, kterou si bok po boku vyzkoušeli i Hřiměždický „odchovanec“ MICHAL NAVRÁTIL a světová hvězda cliffdivingového nebe ORLANDO DUQUE?

V sobotních závodech pak MICHAL NAVRÁTIL vybojoval první místo ve skocích z šestnácti metrů. Druhý se umístil Ilya Schurov a třetí Andy Hulliger. Ve skocích z dvanácti metrů se na nejvyšší příčce umístil Ilya Schurov. Druhé místo vybojoval Blake Aldridge a třetí Jan Wilko Heinzel. Zastrašit výškou se nenechaly ani ženy a junioři. Z žen první místo vybojovala Natalie Jiroutková. Druhé místo obsadila Petra Smolíková a třetí pak Michaela Průšová. Z juniorů vybojoval první místo Denis Vantuch a druhé Jan Slánský.

 

Ani večerní program nezklamal. Nová koncepce hudební dramaturgie, kterou měli kompletně v režii JÄGERMEISTER a RED BULL měla veliký úspěch. Společně přichystali party shit arenu, kterou první den večírku odstartovali v nové FRESH ZONE domácí WOHNOUT následováni na party shit louce DUB PISTOLS a projektem LOO&PLACIDO, který se představil v České republice poprvé. Sobotní večírek rozhoupali PSH následováni partičkou DANCEFLOOR OUTLAWS, která všechny nažhavila na týpka pro večírek nejpovolanějšího, mistra mixu a nálady BENJI BOKA. Ten předvedl opravdu nevídanou show!

 

 

Fotografie poskytl pořadatel akce, zaslala Magda Janová, Blue Gekko - děkujeme.

BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP 2013 zná své vítěze!BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP 2013 zná své vítěze!BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP 2013 zná své vítěze!BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP 2013 zná své vítěze!BUDWEISER BUDVAR HIGH JUMP 2013 zná své vítěze!

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka