Biostyl 2009

Od 22. do 24. 5. 2009 vás zve Výstaviště Incheba Expo Praha již po páté na víkend plný zdravé výživy a životního stylu, ale také alternativní medicíny, duchovních nauk či ekologie.

Na veletrhu Biostyl se návštěvníci dozvědí vše o zdravém těle a zdravé stravě. Biostyl se soustředí především na zdravý životní styl, ekologii a alternativní medicínu. Každý zájemce bude odcházet nabitý informacemi o biopotravinách, čajích, přírodních a léčivých kosmetických produktech, doplňcích zdravé výživy a dalších podobných komoditách. 

Společně s Biostylem se na Výstavišti Incheba Expo Praha představí také veletrhy Esoterika a Ecoworld. Esoterika je věnována zdravé a zvídavé duši, komplexně pohlížející na svět očima různých světových kultur - letos se veletrh zaměří zejména na kultury východní. Nový veletrh s názvem Ecoworld přináší tematiku ekologie. Jeho heslem je: „vše o Zemi ... vše pro Zemi". 

Významnou součástí veletrhů je pestrý doprovodný program, který bude současně probíhat na několika místech Průmyslového paláce. Již tradičně bude tvořit jeho základ Střední hala Průmyslového paláce. Největším lákadlem je letošní hlavní host veletrhu - doktor alternativní medicíny a jeden z nejznámějších specialistů na světě na výzkum vody a jejího vlivu na léčbu onemocnění, Dr. Masaru Emoto z Japonska.

Kromě zajímavých přednášek proběhne na veletrhu mnoho dalších akcí, jako jsou výstavy, autogramiády, křty, workshopy, taneční vystoupení a prezentace. Je zajištěna účast širokého spektra účastníků - od osvědčených jmen po zcela nové tváře z Čech i ze zahraničí. Ve více než třech stovkách prodejních stánků - českých i zahraničních - si navíc návštěvníci budou moci prohlédnout a nakoupit celou řadu potravin pro speciální výživu, potravinových doplňků, přírodních kosmetických produktů a dalších podobných komodit.  

Dokladem zájmu návštěvníků o tématiku veletrhů je 10% nárůst ve všech ukazatelích oproti loňskému roku. O 10 % se zvýšil počet vystavovatelů i rozměr objednané plochy a podobný nárůst se očekává i v počtu návštěvníků.

 

Biostyl 2009Biostyl 2009Biostyl 2009

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka