Bike Adventure 2013 - MTB závod dvojic na Dolní Moravě

20. - 21. 7. 2013

Nejpopulárnější domácí orientační závod dvojic na horském kole BIKE ADVENTURE se v roce 2013 přesune do terénů na Moravě. Závod se bude konat uprostřed července, o víkendu 20. - 21. července v nádherných terénech Králického Sněžníku a Jeseníků s centrem v moderním relax & sport resortu Dolní Morava, který pro rok 2013 současně spolupořadatelem a partnerem závodu.

Atraktivita lokalit je to, co BIKE ADVENTURE odlišuje od ostatních akcí, které po jeho vzoru začaly v České republice postupně vznikat. „Je na čase, abychom se s Bike Adventure opět podívali do hor. Dolní Morava nabízí skvělé centrum a okolní terény Králického Sněžníku a Jeseníků jsou pro horské kolo jako stvořené. Plánujeme rovněž několik kontrolních stanovišť na polském území,“ prozradil první plány stavitel tratí Bike Adventure Radek Laciga. 13. ročník závodu Bike Adventure tak bude ve znamení náročných horských stoupání s mnoha vrcholy výrazně nad 1000 metrů nad mořem.

Chcete se zúčastnit?

Startovat na Bike Adventure může každý. Důležité je najít si partnera/partnerku, se kterým vytvoříte závodní tým. Pokud se chcete o závodu Bike Adventure dozvědět více, navštivte webové stránky závodu.

 

Fotografie zaslala D. Kutilová, PR consultant CAMMINO, děkujeme.



Bike Adventure 2013 - MTB závod dvojic na Dolní MoravěBike Adventure 2013 - MTB závod dvojic na Dolní MoravěBike Adventure 2013 - MTB závod dvojic na Dolní MoravěBike Adventure 2013 - MTB závod dvojic na Dolní Moravě

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka