Bazén&Sauna květen/červen

Časopis Bazén&Sauna s podtitulem Revue pro bazény, koupaliště, lázně, masérny, sauny, solária a vodoléčbu vstupuje v roce 2010 na českém a slovenském trhu do 17. ročníku své existence (první 2 ročníky vycházel pod názvem SAUNA revue). Také v čísle 5/6 se opět dozvíte mnoho užitečných informací ze světa bazénů a saun.

Třetí letošní číslo časopisu Bazén&Sauna čtenáře informuje mimo jiné o tom, jak proběhlo wellness odpoledne ve Svatém Poli, dočtete se zde o slavnostním otevření nového wellness salonu v prostorách pražského hotelu 1. Republic, dozvíte se mnoho rad ohledně stravy před, během i po saunování a spoustu dalších tipů a inspirace ze světa bazénů, koupališť, lázní, saun atd.

Z obsahu nejnovějšího čísla:

Úvodník (1)* Koupaliště Flošna v Hradci Králové otevřeno (2-5) kolektiv * Saunařský kongres v zemi vycházejícího slunce (6-7) Marketta Forsell * Křišťálová voda (8-9) Ing. Petr Šimánek * Areál zdraví a sportu Meziměstí otevřen po rekonstrukci (10-12) Ing. Jiří Kouba * Funkce plavčíka ve vztahu k osobám se zvláštními potřebami (13-15) Mgr.Gabriela Břečková, PaeDr. Karel Kovařovic * Napínané podhledy ve veřejných bazénech (16-17) Míla Muzikantová * Podzimní veletrhy For Arch a For Sport se blíží (18) Klára Filařová * Inzerce (19) * Nové centrum vodní zábavy ve Kdyn (20-22) Ing. Jiří Kouba * Rakouský Gaudí a Bad Blumau (23) Ing. Jiří Kouba * Učíme vodu šeptat – aby kanalizace nerušila (24-25) Ing. Josef Fuk * Inzerce (28)* Školení záchranářského minina (29) Jana Lišková * Jarní záplavy v moravských provozech (30) Pavel Košnar, Jana Lišková * Inzerce (31)* Wellness V Tůních (32) Pavel Hofrichter * Prima odpoledne – wellness ve Svatém poli (33) Ing. Jiří Kouba * Jídlo a saunování (34) Věra Králová * Inzerce (34)* Elektronický systém - bezhotovostní platby služeb (36) Ing. Antonín Škopec *

Informace o předplatném časopisu žádejte na adrese predplatne@bazen-sauna.cz nebo na www stránkách.



Bazén&Sauna květen/červenBazén&Sauna květen/červen

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka