Balneocentrum Flora

Vydali jsme se do Olomouce s cílem vyzkoušet služby Balneocentra Flora v Hotelu FLORA ***. Hotel Flora je moderní desetipatrový hotel v centru Olomouce. Potěšila nás poloha v těsném sousedství městských parků. Kdybychom přijeli v jiném termínu, tak bychom to měli opravdu blízko na květinové výstavy.


Z venku nás hotel příliš nezaujal, o to více se nám líbilo uvnitř. Pěkně vybavené, moderně zařízené pokoje nabízí svým hostům příjemné prostředí. Navíc je zde i bezdrátové připojení k internetu.

Balneo centrum Flora je jedinečné zařízení nabízející komplexní relaxační služby využívající blahodárných účinků vody a vodních lázní na organismus. Balneo centrum nabízí mj. víkendové pobyty zaměřené na redukci váhy, relaxační a odpočinkové pobyty. Z wellness procedur vyjímáme: thalasoterapie s floatingem a zábalem z mořských řas, syrovátkové koupele, koupele CO2, aromaterapie, lávové kameny, oxygenoterapie.

Zaujaly nás pěkně sestavené balíčky procedur v délce trvání 60 až 150 minut. Balíček Medový relax obsahuje zábal z včelího vosku, masáž zad a šíje medovo-zázvorovým olejem. Čokoládový relax je složen z čokoládového zábalu a masáže čokomáslem. Easy Spa je název balíčku s vinnou olejovou koupelí (vinné a pšeničné výtažky, mandlový olej), čokoládovou masáží a zábalem. Dotek Orientu je sestaven z Kleopatřiny koupele (syrovátka, růžové květy, éterické oleje), masáže lávovými kameny a parafínového zábalu na ruce.

Menší bazén nabízí možnost plavání proti proudu. Podle pěnových cvičebních pomůcek se zde cvičí aquaerobic. Bohužel zde již nebylo myšleno na prostor pro odpočinek nebo relaxaci. Vyzkoušeli jsme hodinovou masáž a chválíme výkon mladého maséra.

V Olomouci doporučujeme také návštěvu historického centra, nového aquaparku (nabízí vnitřní i venkovní bazény a tobogány, hřiště na plážový volejbal, lanové hřiště pro děti s malou horolezeckou stěnou, nechybí ani saunová část s venkovní vířivkou).

Balneocentrum FloraBalneocentrum FloraBalneocentrum FloraBalneocentrum FloraBalneocentrum FloraBalneocentrum Flora

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka