Aquapark Babylon zve návštěvníky do nové Relaxační zahrady

Příjemný prostor pro odpočinek v letních měsících nově nabízí liberecký Aquapark Babylon. Relaxační zahrada pod širým nebem osázená venkovními rostlinami slouží návštěvníkům vodního světa, kteří mohou volně procházet mezi krytou a venkovní částí.

„Aquapark jsme rozšířili o novou klidovou zónu. Návštěvníci zde mohou odpočívat na lavičkách, relaxovat v houpacích sítích a kochat se jezírkem či kamennou skalkou,“ uvedla ředitelka úseku zábavy Centra Babylon Jana Bachmanová. Na venkovní prostor navazuje nové vnitřní posezení s živými rostlinami a výhledem do zahrady. Oba prostory jsou nekuřácké a jejich návštěva je zahrnuta v ceně vstupného.

Nyní Aquapark Babylon nabízí dvě venkovní sekce, které jsou v provozu během letních měsíců. K relaxaci a vodním hrátkám slouží Sluneční terasa na střeše Aquaparku s výhledem na Ještěd a na historické centrum Liberce vybavená trampolínou, nafukovacím hradem, pingpongovým stolem, bazénem, koloběžkami, tříkolkami a barem s občerstvením.

Rozšířenou nabídku služeb zpestří speciální doprovodný program. Návštěvníci si zdarma vyzkouší přístrojové potápění pod dohledem odborných instruktorů, Aquazorbing a Aquayogu. Každý víkend zavítá do Aquaparku Babyloňan, který rozdá více než 50 cen. Během letních prázdnin navíc návštěvníci obdrží k zakoupené vstupence do Centra Babylon exkluzivní bonusovou kartu se slevami 20 až 50 procent na další služby poskytované v zábavním komplexu. Slevové kupony mohou uplatnit od 1. září do 31. října 2015.

 

AQUAPARK BABYLON

Vodní radovánky pro celou rodinu nabízí AQUAPARK BABYLON ve stylu tajemného podmořského světa z příběhů Julesa Verna. Na návštěvníky čekají čtyři tobogány střežené hrůzostrašnou chobotnicí, skluzavka i divoká řeka. V malebných zákoutích přímořského městečka jsou k dispozici vodotrysky, gejzíry, vířivky a v romantických jeskyních unikátní akvária s mořskou faunou.

Pro nadšence adrenalinu je připravena atrakce na vodní hladině AQUAZORBING. Rodiče s malými dětmi ocení interaktivní VODNÍ HRAD v blízkosti občerstvení. Přímo v AQUAPARKU lze využít i služeb maséra nebo navštívit SAUNOVÝ SVĚT.

Nezapomenutelný zážitek nabízí 3D LASER SHOW oceněná v soutěži TOP AQUA České republiky Atrakcí roku 2014. Třikrát denně, v časech 10.45, 16.45 a 20.30 hodin je na devítimetrovou vodní zeď promítána pěti laserovými paprsky ohromující světelná show, která je hrou plnou barev a animací s doprovodem působivé scénické hudby a dýmových efektů.

Zdroj informací a fotografií: Michaela Vrbová, děkujeme.

Nová Relaxační zahrada v BabylonuOáza kliduPřijďte si odpočinout po náročném týdnu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka