Aquapalace Praha podpoří mladé beach volejbalové talenty

Aquapalace Praha, sportovně relaxační komplex s největším českým aquaparkem v České republice se stal hlavním partnerem beach volejbalové Junior ligy. Junior liga je série turnajů pro beach volejbalové naděje v ČR. Začínali zde hrát i dnešní reprezentanti Martin Tichý a Jan Dumek, kteří se pyšní tituly Mistři střední Evropy 2010 nebo Haloví mistři 2011.

„Chceme podpořit aktivní náplň času dětí a mládeže a přispět tak k primární prevenci. Spojení plážového, pohodového sportu, který má velmi úzké propojení s vodou, nám přišlo příhodné, proto jsme se rozhodli právě pro toto sportovní odvětví,“ říká Radek Steinhaizl, ředitel Aquapalace Praha.

AQUAPALACE Juniorliga

Junior liga v beach volejbale je jedinečná série turnajů pro beach volejbalové naděje v ČR. Pravidelnou účast na turnajích mají kromě pražských hráčů také beach volejbalisté z Liberce. Turnaje se hrají přibližně jednou nebo dvakrát měsíčně v sobotu ve 4 kategoriích. Organizovány jsou trenéry Beachklubu Pankrác mezi které patří i trenéři české beach volejbalové reprezentace Miroslav Nekola, Milan Hadrava nebo Pavel Krč. Zápasy se hrají podle klasických pravidel beach volejbalu. Ocenění získávají nejlepší 4 dvojice v každé kategorii.

Kategorie

  • Juniorky – dívčí dvojice do 19 let
  • Junioři – chlapecké dvojice do 19 let
  • Minibeach – libovolné dvojice do 14 let, standardní hřiště, výška sítě 224
  • Přehazovaná – libovolné dvojice do 10 let, zmenšené hřiště, výška sítě 2m
Aquapalace Praha podpoří mladé beach volejbalové talenty Aquapalace Praha podpoří mladé beach volejbalové talenty

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka