Aquamánie přináší do aquaparků fantastickou vodní zábavu

Letos proběhne již třetí ročník akce Aquamánie. Ve vybraných aquaparcích bude připraven zajímavý soutěžní program pro celé rodiny. Kromě vodní zábavy a soutěží se malí návštěvníci dozvědí mnoho informací o bezpečném koupání, třeba to jak bezpečně zvládnout rychlou jízdu na tobogánech. Aquamánie se uskuteční v Olešné u Frýdku Místku, v Jihlavě, v našem největším aquaparku - Aquapalace Praha v Čestlicích a také v nejnovějším aquacentru v Pardubicích.

Ta nejlepší místa pro vodní zábavu jsou každým rokem pečlivě vybírána. Vedle letošních hlavních čtyř akcí pořadatel Aquamánie provozuje také web Aquamanie.cz, kde najdete například čtyřicítku profesionálních videí z jednotlivých aquaparků z celé ČR.

Zábavné akce pro děti a celé rodiny budou mít svou hlavní postavu. Po loňském vodníkovi Aquamaníkovi to letos bude pirát Pompák. Společnost Pompo také věnuje obrovské množství cen a žádný malý návštěvník neodejde domů s prázdnou. Vedle komponovaného programu plného her, tance a zpívání pod vedením veselého piráta jsou připraveny vodní soutěže isoutěže na suchu v podobě desítky stanovišť. Veselý pirát děti zábavnou formou naučí správně jezdit na tobogánu a jak se bezpečně chovat v aquaparcích a při vodní zábavě.

Aquamánie se letos uskuteční:

  • 7. 7. 2012 Aquapark Olešná u Frýdku Místku
  • 11. 8. 2012 Vodní ráj Jihlava
  • 12. 8. 2012 Aquacentrum Pardubice
  • 25. 8. 2012 Aquapalace Praha, Čestlice

Začátek akce je vždy 11 hodin a soutěžit se bude do 16 hodin. V Aquaparku v Olešné a v Aquapalace Praha se uskuteční hodinové přímé přenosy na stanici Český rozhlas Praha. Na všech místech je připraven venkovní program, při nepřízni počasí je však k dispozici dostatečný vnitřní prostor.

„Věříme, že akce v rámci projektu AQUAMÁNIE přinesou zajímavé zážitky, spojení aktivního odpočinku a zábavy, příjemné prožití volného času v letních měsících i poučení. Pokud chcete vidět aquapark v pohybu a získat zajímavé dárky, přijďte na Aquamánii!“ zve ředitel produkční agentury Rain.cz, pan Pavel Hofrichter.

Součástí projektu je i prezentace nového vydání brožury Aquamánie nejlepší místa ke koupání, který mapuje tentokrát nejen aquaparky v Česke republice, ale i v zahraničí.

Součástí brožury jsou i zásady správného chování u vody, desatero správného saunování a slevové kupony na vstupenky do některých aquaparků.

Partnery projektu jsou: AAABYTY.CZ, POMPO, VEOLIA VODA ČR, YAMAHA, Sodastream, WellnessNoviny.cz, Český rozhlas Praha, Právo a další.

 

Zdroj: Tisková zpráva, Fotografie: archiv RAIN.cz

Aquamánie přináší do aquaparků fantastickou vodní zábavuAquamánie přináší do aquaparků fantastickou vodní zábavuAquamánie přináší do aquaparků fantastickou vodní zábavuAquamánie přináší do aquaparků fantastickou vodní zábavuAquamánie přináší do aquaparků fantastickou vodní zábavuAquamánie přináší do aquaparků fantastickou vodní zábavu

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka