AQUA UNITED 2011 v krytém bazénu Ústí nad Orlicí

Ve dnech 21.3. až 26.3. 2011 proběhne druhý ročník multižánrového projektu Aqua United ke Světovému dni vody, ve kterém je naším cílem připomenout lidem, že tekoucí voda a sanitární zařízení není samozřejmostí. Chceme to připomenout nejen vážnou, ale i zábavnou formou.

Partnery projektu AQUA UNITED 2011 jsou AAABYTY.CZ, POMPO, YAMAHA, VEOLIA a projekt www.aquainfo.cz , který vzniká za podpory MMR. Projekt www.aquainfo.cz je souborem informací o vodě a nejlepších místech na koupání po celé ČR. Je zde možné také nalézt 40 videí z aquaparků a krytých bazénů z jednotlivých krajů.

Podporujeme také dětské domovy, pořádáním dobročinné štafety, ve které návštěvníci v aquaparcích poplavou pro partnerské dětské domovy. Vítězný aquapark (kde doplavou za 30 minut nejdále) vyplave  pro dětský domov vybavení dětského koutku od společnosti POMPO. Pro aquapark je zase připravena aquazorbingová koule od www.aquazorbing.cz

Akce se rozhodli zúčastnit a podpořit děti v dětských domovech, bývalé miss Lilian Fischerová, Bára Kolářová, Mirka Košťanová a Vladimír Hron.

Program akce naleznete v příloze:



Ke stažení
AQUA UNITED 2011 v krytém bazénu Ústí nad Orlicí (.doc) 24,00 kB

AQUA UNITED 2011 v krytém bazénu Ústí nad Orlicí

Naše další projekty



Partneři

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka