Vyzkoušeli jsme

14 5
Články 81 - 97 / 97

Gutovka v pohybu

Skatepark, dětské hřiště, vodní park, lezecká stěna, víceúčelová hřiště... To vše můžete využít v novém sportovně - relaxačním areálu Gutovka. Navštívili jsme jej s dětmi a přinášíme informace, fotografie a doporučení k vaší návštěvě. Areál je určen jak rodinám s dětmi, tak zájemcům o sportovní vyžití každého věku. Milovníci sportu a zábavy ho najdou v Praze 10, pouze tři minuty od stanice metra Strašnická.

Gutovka v pohybu

Erding předčil naše očekávání

Vydali jsme se na redakční cestu do německého Erdingu, kde je umístěn největší německý aquapark. O tomto lákavém cíli pro všechny wellness nadšence jsme již na stránkách Wellness novin psali. Nicméně zážitky na vlastní kůži jsou lepší než stoh prospektů. Za poměrně krátkou, 6-ti hodinovou návštěvu jsme letem světem prošli všechny části aquaparku, nejdéle jsme se zdrželi samozřejmě v unikátním saunovém světě a je nutno říci že je to opravdu to nejlepší, co jsme zatím měli možnost vidět.

 Erding předčil naše očekávání

Ten pravý wellness na Darovanském dvoře.

Uprostřed krásné přírody, v blízkosti řeky Berounky, v lesích najdete resort Darovanský dvůr. Hotel s golfovým hřištěm byl na jaře letošního roku doplněn o wellness centrum. Přijali jsme pozvání a jednu ze schůzek představenstva České asociace wellness jsme uskutečnili zde. Naším průvodcem se stal JUDr. Sinkule, majitel resortu.

Ten pravý wellness na Darovanském dvoře.

Balneocentrum Flora

Vydali jsme se do Olomouce s cílem vyzkoušet služby Balneocentra Flora v Hotelu FLORA ***. Hotel Flora je moderní desetipatrový hotel v centru Olomouce. Potěšila nás poloha v těsném sousedství městských parků. Kdybychom přijeli v jiném termínu, tak bychom to měli opravdu blízko na květinové výstavy.

Balneocentrum Flora

Aquapark Olomouc

Navštívili jsme nově otevřený Aquapark Olomouc. V teplých srpnových dnech pro nás byla návštěva příjemným osvěžením a vychutnali jsme si všechny možnosti, které tento vodní svět nabízí ve své vnitřní i venkovní části. Odcházeli jsme spokojeni a můžeme toto zařízení doporučit i pro vaší návštěvu.

Aquapark Olomouc

Dokonalé wellness centrum se jménem Frištenský

Zcela nové, moderní wellness centrum Frištenský wellness klub v Brně - Líšňi se představilo 27. srpna odborným zájemcům. Česká asociace wellness zde uspořádala další wellness odpoledne. Záměrem těchto akcí je upozornit na zajímavé technologie, nová místa nebo wellness služby a produkty. Návštěvníky zaujalo vyprávění Františka Frištenského, synovce slavného českého zápasníka Gustava Frištenského.

Dokonalé wellness centrum se jménem Frištenský

Relaxace ve SPA EXPERIENCE v centru Prahy

Jednání představenstva České asociace wellness si zpříjemňujeme wellness zážitky. I po posledním jednání jsme vyrazili za relaxací. Tentokrát pouze v hodně malém počtu, přece jen je čas prázdnin a dovolených. Nicméně jsme měli možnost vyzkoušet služby wellness centra SPA - EXPERIENCE v pětihvězdičkovém hotelu Carlo IV na Senovážném náměstí. Vydejte se s námi objevit příjemný relax v centru Prahy.

Relaxace ve SPA EXPERIENCE v centru Prahy

Sibyliny lázně - Sibyllenbad

Při naší cestě na Chebsko jsme nezapoměli na zastávku na německé straně hranice a návštěvu Sibyliných lázní. Rozsáhlý vodní a wellness areál nabízí vnitřní i venkovní bazény, klidný saunový svět, wellness procedury a také speciality jako např. orientální saunový pavilon BadeTempel. Sibyliny lázně najdete v krajině tisíce rybníků uprostřed zvlněného Hornofalckého lesa, půl hodiny cesty z Chebu nebo Mariánských lázní.

Sibyliny lázně - Sibyllenbad

Remineralizační zábal

Tento zábal je kombinací hydromasáže ve vířivé vaně, peelingové masáže a zábalu celého těla z mořských řas. Aktivuje metabolismus, odstraňuje škodlivé látky a působí na zkvalitnění a zjemnění pokožky celého těla. Pozitivně ovlivňuje celý organismus.

Remineralizační zábal

Wellness v sále z 12. století

Nedávno jsme psali o geniu loci. To jsme však ještě neviděli malé wellness centrum na Zámku Zbiroh, které je umístěno v historickém prostředí sálu z 12. století, ve kterém zasedal Přemysl Otakar II. Atmosféra starého hradu Vás jistě uchvátí. Jsme rádi, že jsme se stali jedněmi z prvních hostů, kteří si v bazénu v tomto sále zaplavali.

Wellness v sále z 12. století

Amma masáž-maximální uvonění při minimu času

„Babičko, a jakpak se na tu lopatu sedá...“ napadlo mne poprvé, když jsem uviděla speciální křeslo pro provádění Amma masáže. I když, ani křeslo možná není ten správný výraz, protože po dobu Amma masáže vlastně velmi pohodlně klečíte s tělem a hlavou opřenými ve speciální konstrukci a pak jen cítíte jak po vaší hlavě, krku, ramenech a zádech kmitají něčí šikovné ruce.

Amma masáž-maximální uvonění při minimu času

Thermal Park Bešeňová

Termální koupaliště s nejvíce železitou vodou na Slovensku – to je Bešeňová. Celoročně přístupný moderní areál nabízející otevřené i kryté bazény, tobogány, pestrou nabídku služeb, ubytování různé kategorie a spoustou zajímavých míst v okolí. Moderní wellness centrum - Vitálný svet poslouží k dokonalé relaxaci - nalezení duševní rovnováhy a posílí imunitní systém. Najdete zde 5 různých typů saun s inhalacemi a další atrakce.

Thermal Park Bešeňová

Kristall Sauna-Wellnesspark se solnými lázněmi.

Navštívili jsme německý wellness park Bad Klosterlausnitz se saunovým světem, solnými termálními bazény, vnitřním bazénem s vlnobitím a tobogány. Wellness park je jedním z 13 center skupiny Kristallbader-Gruppe. Skupina má ve znaku krystaly a s nimi se návštěvníci setkávají takřka na každém kroku wellness center. Drahokamy jsou nádherné a jsou zdrojem pozitivní energie! Zdravé saunování, saunové ceremoniály a zdravé souznění s přírodou - to vše najdete zde, nepříliš daleko od hranic s ČR.

Kristall Sauna-Wellnesspark se solnými lázněmi.

Wellness v Beskydech

HOTEL LANTERNA **** se nachází v malebném údolí Velkých Karlovic v chráněné krajinné oblasti Beskyd. Vyzkoušeli jsme valašskou pohostinnost v kombinaci s nejmodernějšími hotelovými trendy a výborné wellness centrum.

Wellness v Beskydech

Thermo-spa - Aquajet (zábalová vana)

Při naší návštěvě hotelu Harrachovka jsme vyzkoušeli novinku v oblasti wellness - THERMO SPA zábalovou vanu.

Thermo-spa - Aquajet (zábalová vana)

Parní bylinná lázeň

Naši dávní předkové pokládali páru za božské zjevení a přistupovali k ní s úctou. Regenerační procedura, která v sobě spojuje očistné účinky páry s léčivými účinky bylin, je založena na principech známých už starým Slovanům. V moderním pojetí můžeme parní bylinnou lázeň absolvovat v letňanském Centru Harmonie.

Parní bylinná lázeň

RHASSOUL

Vyzkoušeli jsme proceduru Rhassoul v části SPA největšího aquaparku AQUAPAPALACE PRAHA. Jedná se o speciální proceduru s marockým jílovým mycím kamenem.

SPA & AQUAPARK Turčianské Teplice
14 5
Články 81 - 97 / 97

Naše další projekty



Partneři

Další články

Asociace pracovníků v regeneraciSaunafest 2015Relax Centrum KolštejnFrajtHotel Hluboký DvůrHotel Komorní hůrka